Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhesen mar veszelye...

26 hetes terhesen mar veszelyes repulon utazni?

Figyelt kérdés
Esetleg lehet baj a repulon utazas miatt, tartani kell valamitol, vagy semmi baj nem lesz sem a kismamaval sem a babaval?

2016. jún. 17. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
En utaztam ennyi idos terhesen, semmi problema nem volt. Nyilvan fugg attol, hogy milyen messzire utazol, en 2,5 oras utra mentem. De mondjuk 8-10 oras utat biztos nem vallaltam volna be. Mindenkeppen jarj utana, hogy ennyi idos terhesen a te legitarsasagodnak kell e orvosi igazolast vinni. Az enyemnek nem kellett. Ugy alapvetoen rengeteget repulunk, es sok sok terhes not lattam mar repulon, nem szokatlan. Viszont mindenkeppen kerdezd meg elotte az orvosodat.
2016. jún. 17. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a tengeren túlra utaztam 36 hetesen (19 éve volt, orvosi igazolást kértek csak). Semmi baj nem lett.
2016. jún. 17. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, semmi bajod nem lesz. A 2. trimeszter pont jó utazásra.
2016. jún. 17. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! En most vagyok 23 hetes es 3 het mulva indulunk nyaralni. Repulovel mi is Spanyolorszagba. Azert kerek papirt a dokitol h ne akadekoskodjanak majd a repteren de egyebkent siman repulhetsz meg 32 hetesen is.

🙂 Nem lesz bajod nyugii max jobban felkeveredik a gyomrod 😀 Dehat az sajna benne van a pakliba. De a babadnak nem lesz semmi baja. Eszre sem fogja venni h repul. Viszont utasbiztositast koss!

2016. jún. 17. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Wizzairnel 34.hetig utazhatsz,utana gondolom igazolas kell mar.

En 30hetesen utazom angliabol mo-ra :)

2016. jún. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!