26 hetes terhesen mar veszelyes repulon utazni?
Figyelt kérdés
Esetleg lehet baj a repulon utazas miatt, tartani kell valamitol, vagy semmi baj nem lesz sem a kismamaval sem a babaval?2016. jún. 17. 14:08
1/5 anonim válasza:
En utaztam ennyi idos terhesen, semmi problema nem volt. Nyilvan fugg attol, hogy milyen messzire utazol, en 2,5 oras utra mentem. De mondjuk 8-10 oras utat biztos nem vallaltam volna be. Mindenkeppen jarj utana, hogy ennyi idos terhesen a te legitarsasagodnak kell e orvosi igazolast vinni. Az enyemnek nem kellett. Ugy alapvetoen rengeteget repulunk, es sok sok terhes not lattam mar repulon, nem szokatlan. Viszont mindenkeppen kerdezd meg elotte az orvosodat.
2/5 anonim válasza:
Én a tengeren túlra utaztam 36 hetesen (19 éve volt, orvosi igazolást kértek csak). Semmi baj nem lett.
3/5 anonim válasza:
Nem, semmi bajod nem lesz. A 2. trimeszter pont jó utazásra.
4/5 anonim válasza:
Szia! En most vagyok 23 hetes es 3 het mulva indulunk nyaralni. Repulovel mi is Spanyolorszagba. Azert kerek papirt a dokitol h ne akadekoskodjanak majd a repteren de egyebkent siman repulhetsz meg 32 hetesen is.
🙂 Nem lesz bajod nyugii max jobban felkeveredik a gyomrod 😀 Dehat az sajna benne van a pakliba. De a babadnak nem lesz semmi baja. Eszre sem fogja venni h repul. Viszont utasbiztositast koss!
5/5 anonim válasza:
Wizzairnel 34.hetig utazhatsz,utana gondolom igazolas kell mar.
En 30hetesen utazom angliabol mo-ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!