Epepangás terhesség legvégén?
39+3 napos kismama vagyok. A hasamon nagyon sok Stria keletkezett a terhességem alatt.. Körülbelül 1 hete nagyon elkezdett viszketni (de csak a hasam) annyira, hogy véresre-sebesre kapartam. Azt gondoltam, hogy megnyúlt ott a bőrőm, persze, hogy viszket.
DE 2 napja elkezdtem mindenhol elviselhetetlenül viszketni... Olvastam a neten az epepangásról... Fel is hívtam a védőnőmet, hogy mit csináljak mert azt hittem, hogy ez teljesen normális. Elküldött a háziorvoshoz beutalóért vérvételre+mondta hogy beszéljek az orvosommal, hogy mi legyen...
Holnap 10re van időpontom de annyi ilyesztő dolgot olvastam (hirtelen elhalálozik a pici, meg károsodik), hogy teljesen kész vagyok... Szerintetek holnap 10ig minden rendben lesz? Ügyeletről gondolom úgy is kivágnak ez miatt de ha egy minimális kockázat is van, hogy valami baj lesz akkor nem érdekel és már indulok is. :(
Nekem a 34. héten jött elő, a 35. küldtek kórházba, a 38. lett császár, addig megfigyeltek (2naponta vérvétel és ultrahang, naponta NST). Volt a kórházban egy másik kismama is, tán egy héttel "öregebb", őt indították emiatt. Ha igazolódik az epepangás, érdemes rákérdezni az Ursofalk nevű gyógyszerre ill. mindenképp elmenni (nem baba/nőgyógyászati, hanem belgyógyászati) ultrahangra is. Van egy jó fórum a témában:
Kèrdező, mi lett veled?
Tudom règ volt, de most èn vagyok ìgy ès úgy fèlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!