A diabetikus édességektől lehet hízni?
Sajnos igen. Ezek nem kaloriaszegenyek, csak cukor mentesek.
Az edessegeken fel van altalaban tuntetve az energiatartalom, boltban hasonlitsd ossze a simat a diabetikussal. Nincs nagy kulonbseg.
Szerintem abbol nincs gond, ha neha, amikor tenyleg megkivanod, akkor eszel egy szelet normal csokit, sutit.
Azzal van gond, ha naponta tobbszor, allando jelleggel eszed azokat es ez a normal, rostdus, egeszseges etkezesek karara megy.
Terhesen is igaz az, hogyha a joval tobb energiat viszel be, mint amennyire szukseged van, akkor hizni fogsz (es nem csak a terhesseg tenyenek megfelelo merteku lesz a hizas).
Ki lehet birni, csak az agyadban kell tudni megkulonboztetni a tenyleges es eros megkivanast attol, amikor rutinszeruen eszed a csokit. A rutinszeru fellobbano kivanaskor mondjuk elraghatnal egy almat is.
Igen sajna lehet ezektől is hízni!!!
Annyira meg tudlak érteni! Én ugyanígy vagyok, mint Te. Csokifüggőségem van, mondjuk a sütit és a kakaóscsigát is imádom. Alig bírom magam visszafogni, és ha esetleg nincs itthon semmi jó, akkor én is tejbegrízt főzök és édes kakaóval eszem. Borzasztóak vagyunk. :) De irigyellek, hogy csak 3 kiló jött fel! Nekem már sajna 11. :( És 24 hetes vagyok. Na mindegy, csak felfigyeltem erre a tejbegrízdologra és gondoltam írok a "sorstársamnak". :)
Minden jót és csak így tovább a kilókkal!
Jó egészséget!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!