Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szedjek a Magnerot-ból...

Mennyit szedjek a Magnerot-ból, mert a dokim nem mondta, hogy mennyit? Én a 3x2-öt soknak találom. És mi van ha nem mindig érzem, hogy keményedik a hasam? 18h km

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyit kellett szednem...
2010. ápr. 22. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel holnap, és nyugodtan kérdezd meg.
2010. ápr. 22. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Attól függ, hogy melyik fajtát szeded! Én a Béres MagneB6-ot szedem, abból csak egy szemet kell, ha nagyon szükséges max 2. A sima MagneB6-ból lehet naponta 6db-ot is beszedni, de jóval drágább, mint a Béres. Én a Bérest szedem, 900ft egy havi adag, míg a sima magneb6 1600ft és csak 1,5hétre elegendő, mivel naponta 4-6szemet kell bevenni, vagy még annál is többet.
2010. ápr. 23. 07:06
 4/11 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok, bocsi úgy látom, hogy nem is a magneb6-ról kérdeztél, bocsánat. :)
2010. ápr. 23. 07:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én Magnerotból 4-et veszek be egy nap és így bevált!Méghozzá úgy,hogy reggel 8-kor ,délben,délután 4-kor és este 8-kor!Így folyamatosan van a szervezetemben,mert egyébként a többletet úgyis kipisiled,mint a C vitaminnál!Így meg egyenletes az eloszlás!
2010. ápr. 23. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:

szia, nekem a gyógyszerész unokahugom azt ajánlotta hogy kezdetnek naponta 2 szemet szedjek. tökéletesen elmúltak a fájdalmak. nekem volt egy kis bevérzésem, akkor kezdtem el szedni. szertintem kezdetnek elég ez az adag neked is.én a 10.héttől szedem.

üdv, egy szintén 18 hetes

2010. ápr. 23. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
ez jo ahogy az utolso szedi. jobb mint ahogy nekem kellett anno szednem : én is 3x2vel szedtem, de a dki javaslatára, mert nem multak a kicsi szurkapiszkák a hasam aljában. ha abba akarod majd hagyni akkor csak fokozatosan, mert én hirtelen hagytam abba és iszonyuan begörcsölt a lábam. szülés után hagytam abba- és nem kellett volna.
2010. ápr. 23. 08:59
 8/11 anonim ***** válasza:
8:59 es vagyok a 7:34es szedési modja tetszik h folyamatosan van a szervezetben .
2010. ápr. 23. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok!7.34-es vagyok!Megmondom őszintén ezt magamnak kísérleteztem ki!És tényleg bevált!Most 28 hetes vagyok és szinte egyáltalán nincs keményedés!Elmeséltem a dokinak,hogy hogy csinálom és azt mondta szuper!:)))Próbáljátok ki,hátha Nektek is bejön:))
2010. ápr. 23. 09:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.Azt hiszem megpróbálom a folyamatos szedést.

:-)

2010. ápr. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!