Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez halvány pozitív, vagy...

Ez halvány pozitív, vagy inkább negatív? 12. DPO.

Figyelt kérdés

[url= [link]

Ma reggeli első vizeletből csináltam, Walentin teszt, 10-es érzékenységű. élőben rózsaszínű a csíkocska. Szerintetek?

2016. szept. 14. 13:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ma voltam újra orvosnál. Baba nincs, viszont van PCOS és IR, szóval elkezdjük a kezelést. Kicsit csalódtam, de legalább már tudom mi a gond, így talán könnyebb lesz, és hála az égnek nem kellett éveket várnom, míg kiderül, ezt köszönetemet a nagyon lelkiismeretes nőgyógyászomnak, hogy ennyire utánament, és kiderítette. (hozzá kell tennem, sztk-s!)

Köszönöm, hogy érdeklődtél, kedves vagy.

2016. szept. 30. 21:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is PCO-s és IR-es vagyok. Tavaly egy vetélés után derítettem ki. A hármas kezeléssel leadtam 35 kg-ot, csak utána kezdtünk újra probálkozni. Most a 3. hónapban összejött (INOFOLIC-ot nagyon ajánlom). Most vagyok 9 hetes. Úgyhogy, tényleg fel a fejjel. :-)
2016. okt. 3. 12:54
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat, és gratulálok a picurkához.

Igyekszem már pozitívan állni a dolgokhoz, hiszen már a diagnózis felállításával is közelebb kerültem a babámhoz. Nagyon elszánt vagyok, bármit megtennék, hogy végre velünk legyen.

2016. okt. 3. 21:51
 24/24 anonim ***** válasza:
szia, azota sikerult a baba ? :)
2017. ápr. 10. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!