Ti mikor voltatok 4d ultrahangon hányadik hétben, hogy sikerült jó lett a videó milyen képeket kaptatok?
32. hét körül
jó képek, igaz azt hittem karikás szemű lesz, olyan sötét volt a szeme alatt
arcképeken a hasfalam nézi (oldalra fordulnak a szemei)mert ott "nyomkodott" a doki, hogy ébredjen a kicsi
aztán morcos lett és grimaszol, mert felébresztették :)
azután ásít, arról már video van :)
és mindig az arca előtt kalimpált a kezeivel, így nehéz volt arcképeket elkapni
meg a kukija van még képen(számomra kivehetetlen)
(köldökzsinór is látszik, hogy a dekoltázsán van lazán, de mivel az orvos nem említette, így azt hittem biztos rosszul látom, így nem kérdeztem rá, de záróban megemlítették szülés után...még jó, hogy minden rendben zajlott)
valami ilyesmi jellegű, egy kicsivel élénkebb volt a kép és nyitva a baba szeme.
szerintem érdemesebb hamarabb lenni, csak amikor már szednek fel zsírszöveteket i és nem csak "csont és bőr" a baba
24.heten voltam,nagyon jol sikerult.vegig szembol latszott,csak a legvegere fordult a lepeny fele.
Szuper kepeket kaptunk,kozben likolt is az arca elott,cumizta az ujjat,kortyoot a vizbol.a kukacat is szepen megmutatta(az volt az elso amit meglattunk a kepernyon :) )
En ilyentajban ajanlom.a 28-30. Het utan mar alig fer valami a kepbe a bababol.
Én is ilyen 25.hét körül gondoltam,remélem jó lesz majd és nem alussza át az egészet
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!