Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Patrik&Patricia nevek ikreknek?

Patrik&Patricia nevek ikreknek?

Figyelt kérdés
Ikreink lesznek.Vegyes páros.Azt már régebb óta eldöntöttük,hogyha kisfiunk lesz,Patrik lesz,mert szerintem abszolút vállalható bármilyen életkorban és ha 'netalántán' kikerülne külföldre akkor se legyen probléma a nevével.A kislányunk második névnek a Patriciát fogja kapni,családi okokból kifolyólag.Szerintetek nagyon rossz ha ilyen hasonló a nevük?A kisfiunknak még keresünk 2. nevet,a kislányunknak elsōt(és mindkettōjüknél az 1. nevet fogjuk használni)eddig az Abigél vagy Aida van a listán.
2016. szept. 12. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Az Abigél és az Aida nem tetszik.

Inkább csak a Patrik meg Petra.

Utolsó voltam még egyszer bocsi.

2016. szept. 13. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is ikreink lesznek, de elvből nem adunk nekik hasonló hangzású neveket, második névnek sem. (Ezzel is hangsúlyozva azt, hogy külön egyéniségek, még ha vegyes páros,akkor is).

Az Abigél viszont első névnek tényleg nagyon szép.

2016. szept. 13. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék hasonlót. Lánykám Abigél. Ha fiúk lettek volna, B baba Patrik lett volna
2016. szept. 13. 12:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,felpontoztam mindenkit.A Patrik Ádám hogy tetszene?Vagy vmi A/Á betūs név mellé?Úgy gondoltuk hogy akkor a kisfiunk PA/PÁ,a kislányunk AP lenne.
2016. szept. 13. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk is fiu-lany ikreink vannak es a kisfiunkat Patriknak hivjak. Masodik neve Benjamin. Az ikertesoja Viktoria Noemi. Kulfoldon elunk , mi is hasonlo szempontok szerint valasztottunk neveket mint ti.

Nekunk mar van ket nagyobb fiunk is. Az O nevuk Erik Tibor es David Mark.

2016. szept. 16. 01:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo: Az utolso kommentedre reagalva. en Patrik Akost vagy Aront szerettem volna de sajnos a ferjemnek egyik em tetszett. Az Adam is szep :)
2016. szept. 16. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!