Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után rózsaszines...

Pozitív teszt után rózsaszines valami?

Figyelt kérdés
Szerintetek mitől lehet rózsaszines krémszerű valami, amikor kitöröltem a wc papiron láttam. Szombaton kellett volna megjönnie, nem jött meg, erős pozit teszteltem. Köszi a válaszokat!
2016. szept. 12. 15:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es megnyugtattál köszönöm!

Szerencsére azóta semmi nem volt, csak akkor 1x.

2016. szept. 13. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha már volt vetélésed és tuti nem várnék, megmutatnám magam dokinak, adjon a biztonság kedvéért hormonpótlást, ez más nagyrészt rutin.

Előző terhességem nekem is így kezdődött, pozi teszt mellett után pár nappal pár vékony rózsaszín csík volt a váladékban csak, aztán napokig semmi, utána megint előjött, de a doki nem foglalkozott vele, aztán kiderült, hogy elhalt a baba, végül műteni kellett.

Dokit váltottam, és a mostani terhességemnél amint volt bármi apróság, egyből mentem a dokihoz, kaptam is utrogestant, és most már túl vagyunk az első trimeszter borzasztó izgalmain, és minden rendben.

Szóval nem akarlak megijeszteni, de én biztos beszélnék a dokimmal, ilyen kórelőzményekkel inkább elővigyázatosak a dokik is...

2016. szept. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!