17 napja kési. Tegnap enyhe barnás, néha rózsaszínes vérzés. Mit jelenthet? Szeretnék kisbabát
Figyelt kérdés
Ma 17 napja késik.... múlt hét csütörtökön voltam nőgyógyásznál, nagyon nagyon sok negatív teszt után :( Azt mondta, hogy egyenlőre nem lát semmi rosszat de babát se, 3 hét múlva menjek vissza. Pár napra rá, ilyen barnás, rózsaszínes váladékot láttam a wc papíron.. tampon fel helyezése után ugyan ez, viszont azóta tampont se használtam, mert csak a papíron látszik ez a váladék... Ez mit jelenthet 17 nap után?? :S Kérlek segítsetek.. már annyira el vagyok keseredve :'(2015. nov. 3. 14:17
1/1 anonim válasza:
Ne keseredj el !!! Nekem pl akkor volt ilyen neha mikor tuszorepedes volt.Mikor teszteltel utoljara? Elofordul a noknek hogy kimarad 1-1 ovu nelkuli honap aztan kezdi elolrol a szervezet! Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!