Petezsák vagy menstruáció?
Sziasztok.
A kérdésem az lenne hogy mi a véleményetek.
Junius elején abba hagytam a fogamzásgátlót szedni baba vállalás miatt.
Azóta nem volt menstruációm.Voltam dokinál is és ő azt mondta hogy várjunk a következő mensig ha nem jön meg akkor menjek vissza és be inditják gyógyszerrel.Na ugye ma vissza mentem mert pár napja már meg kelett volna jönnie pontosan 3 napja,de nem jött meg.
Volt egy értékelhetetlen terhességi tesztem is.
Ma reggel el mentem a dokihoz,megvizsgált hüvelyi ultrahanggal és azt mondta lát valamit de egyenlőre nem tudja el dönteni hogy ez most petezsák vagy menstruálni fogok.
Mert ha terhes vagyok akkor az még csak 1-2 hetes lehet azért ilyen pici.
Holnap reggel vizelet a laborba.
Szerintetek baba vagy menstruáció???
Véleményeket tapasztalatokat várok.
Köszönöm :)
Most ezt úgy kell érteni, hogy te vagy a pszichológus?
Ezzel az értelemmel és helyesírással?
Na ne röhögtess, kérlek.
Én léptem, mert elviselhetetlen és mérhetetlenül buta nő vagy, kár rád a gatya... (már ha ismered a mondást... :D
Igen Én vagyok az És képzeld Én számitógépezés helyett olvasok és nem irkálok ezen hogy annyira menjem mint neked :D
Neked nagyon nagy kisebbség érzésed van.
Rakj magadban rendet mert nekem meg a kollégáimnak már a elegünk van az ilyen pszichotraumatizált emberekből mint Te vagy.
Legyen csodás estét
Szia :D
Ha 31én volt ovud akkor még nem is késik.
Ha volt ovud akkor pedig beindult a ciklusod,ovu után ahogy írták 12-16nappal van menstruáció.
Az orvosora inkább nem mondok semmit 😊
Drukkolok!
Akkor holnap menj el a laborba, de aztán keress inkább fel egy másik dokit, mert ez így nagyon gáz.
A peteéréses leleteden mi áll? Mit látott pontosan? Hány mm-es tüszőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!