Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Petezsák vagy menstruáció?

Pesa Betty kérdése:

Petezsák vagy menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A kérdésem az lenne hogy mi a véleményetek.

Junius elején abba hagytam a fogamzásgátlót szedni baba vállalás miatt.

Azóta nem volt menstruációm.Voltam dokinál is és ő azt mondta hogy várjunk a következő mensig ha nem jön meg akkor menjek vissza és be inditják gyógyszerrel.Na ugye ma vissza mentem mert pár napja már meg kelett volna jönnie pontosan 3 napja,de nem jött meg.

Volt egy értékelhetetlen terhességi tesztem is.

Ma reggel el mentem a dokihoz,megvizsgált hüvelyi ultrahanggal és azt mondta lát valamit de egyenlőre nem tudja el dönteni hogy ez most petezsák vagy menstruálni fogok.

Mert ha terhes vagyok akkor az még csak 1-2 hetes lehet azért ilyen pici.

Holnap reggel vizelet a laborba.

Szerintetek baba vagy menstruáció???

Véleményeket tapasztalatokat várok.

Köszönöm :)

2016. szept. 12. 11:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Általában azért jól "sejtik" az ilyesmit az orvosok! Drukkolok :) Azért én elvégeznék egy terhességi tesztet,akár este is ha már az orvos is gyanakszik!
2016. szept. 12. 14:29
 12/30 A kérdező kommentje:

Remélem én is hogy jól sejti mert nagyon várjuk a babát:)

Holnap Délután kiderül mi is a nagy helyzet :)

2016. szept. 12. 15:27
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is csinálnék egy tesztet, mert ha már az UH-on sejthető vmi, és mondjuk petezsák, akkor a tesztnek már ki kell mutatnia.

De én azért egy orvos váltáson is elgondolkodnék, mert elég hülye dolgai vannak. Nem téged akarlak bántani ezzel a véleménnyel, úgyhogy ne sértődj meg.

De az első válaszolónak nagyon jó kérdésfeltevései voltak. Mi az, hogy várjunk meg még egy menzeszt, mikor már hónapok óta nem volt? Nincs mihez viszonyítani. Most az, hogy a hónapokkal ezelőtti utolsó menzeszedre rászámoltad a ciklusokat(úgy, hogy közben nem is menstruáltál), és akkor kijelented, hogy most kellett volna újra megjönnie, az egy baromság, és semmi értelme. Gondolom nem te találtad ki, a doki mondta, pont ezért gondolom róla azt amit.

Meg hogy most látni vél valamit az Uh-on, és azt mondja rá, hogy 1-2 hetes? Olyan nincs is. Mikor lehet látni már 4-5 hetes a terhesség, de ha mondjuk megtermékenyüléstől nézi, akkor is 2-3 hetesről beszélünk.

Meg miért várt ilyen sokáig? Peteérést nézett, vagy látott? (Mert írtad, hogy rendszeresen jártál nála).

2016. szept. 12. 15:33
 14/30 A kérdező kommentje:

igen látott utolsó peteérés agusztus 31 dikén mondott akkor neki is álltunk a baba gyártásnak a férjemmel gyorsan... :)

Bár én is erre gondoltam hogy ha mondjuk látott valamit az 3 hetes minimum mert van egy 5 éves lányom és nála is 4-5 hetesen látszott valami..

2016. szept. 12. 16:09
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy ahelyett, hogy belátnád, hogy semmi bántót nem kérdeztem és te paraszt módon ok nélkül hordtál el a sárga földig, egyszerűbb volt töröltetni a gyönyörű hozzászólásodat, igaz? Egyenes emberre vall...

Mellesleg vergődés helyett hamarabb is közölhetted volna, hogy volt peteérésed...

2016. szept. 12. 16:11
 16/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem ő töröltette, hanem másnak szúrta a szemét. Na mindegy.

De amúgy most megint elakadtam. Ha a doki látott peteérét 31-én, akkor még nem is késik a menzeszed! Akkor mégis van mihez viszonytani, mégpedig a peteéréshez. Hiszen az ovu után kb. 14 nappal jön meg. De legalábbis 12-16 nap között mozog. Ahhoz kellett volna dokidnak viszonyítania, és nem a 3 hónap ezelőtti menzeszedhez! Jézusom...

És ha így van, akkor még nem látszódna petezsák szerintem.

2016. szept. 12. 16:32
 17/30 A kérdező kommentje:

Én semmit nem töröltettem mert nem igazán értek a számitógéphez ez nem az Én világom.Ebből is látszik Te vagy az aki nem egyenes és Én a helyedbe egy pszichológussal nem vitatkoznék ki egyenes és ki az aki a kérdésre figyelt és ki nem...

2 ember válaszolt a kérdésre itt...

Te nem vagy köztük.

Szia

2016. szept. 12. 16:36
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de egy elnézés a minimum lett volna, úgy gondolom...

Egyébként vagy ő érti félre a dokit, vagy nem jól továbbítja az általa elmondottakat, vagy valóban nem a szakma csúcsa az orvos...

2016. szept. 12. 16:38
 19/30 A kérdező kommentje:
Inkább mondom hogy nem a szakma csúcsa mert mindent naplóba vezettem amit mondott meg mikor voltam nála... :)
2016. szept. 12. 16:40
 20/30 anonim ***** válasza:
Remélem sztk-s orvos, és nem hagytál nála súlyos pénzeket ezért...
2016. szept. 12. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!