Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babával mikor éreztél...

Első babával mikor éreztél többet a mocorgásnál (határozott rúgást)?

Figyelt kérdés

A 16. héttől érzem mocorogni a babát, viszont határozottabb mozgást, rúgást még most sem érzek. Nem tűnik úgy, hogy erősödött volna a babamozgás, továbbra is pici lüktetés, vagy apró mocorgásként jelentkezik. Ez normális?

21 hkm

2016. szept. 11. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Én is 16. héttől éreztem mozogni, igaz akkor még csak nagyon kicsi lüktetés szerű mozgásokat éreztem, és a 21-22. hét környékén kezdett erősödni, és azóta is folyamatosan erősebb 😊 26+5hkm
2016. szept. 11. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
24hetesen!:)
2016. szept. 11. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Nos nekem a mocorgas maradt el. Konkrétan 3x volt ilyen buborék szerű pukkanas, majd 18+6 naposan egy határozott rúgással bejelentkezett. Azóta nagyon tud rugdosni és boxolni. Üdv

27hkm

2016. szept. 11. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

16 hetesen a fiam igencsak rugdosódott, néha azt hittem csillagokat làtok. Nem tudom mit nyomakodott, de nagyon nem volt kellemes.

Lànyom a 15. héttől folyamatosan kinyomta magàt a jobb oldalamra. Ott volt csak hasam. Nagyon ilyesztően nézett ki. De ő nagyon sokàig csak ennyit csinàlt. Rúgni talàn 24 hetesen rúgott, de utàna sem volt jellemző rà. Inkàbb csak forgolódott meg kinyomta magàt.

2016. szept. 11. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
18hetesen éreztem először igazán a mocorgást de kb 20.héttől határozott rúgások vannak,most meg tuti hogy trambulinozik odabent.30hetes vagyok :-)
2016. szept. 11. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Nalam ugyanez a helyzet mint nalad :)

18 hettol erzem a babat.. Mindig surubben, es erosebben, de meg mindig nem rugas..luktetes..dobogas.. De egeszen enyhe.. Semmi komoly rugas.. :)

22hetes kismama

2016. szept. 11. 21:53
 7/9 H_Vivien ***** válasza:
79%
Nekem a kisfiam mondhatom azt, hogy sosem rúgott. Talán 2-3x éreztem rúgást. Inkább úszkált és hullámzott, kitolta valamilyét, de szinte sosem rúgdosott :)
2016. szept. 11. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Első babámat várom és én rúgást a 19. héttől érzek, minden nap szoktam érezni a mozgását is meg rúgásokat is. Szoktam érezni azt is amikor nyugalomban van, akkor gondolom alszik.

23+1 hkm

2016. szept. 12. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Mozgást korán éreztem, de a rúgás az később jött, sztem 25-30.hét között valamikor pontosan nem emlékszem!
2016. szept. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!