Első babával mikor éreztél többet a mocorgásnál (határozott rúgást)?
A 16. héttől érzem mocorogni a babát, viszont határozottabb mozgást, rúgást még most sem érzek. Nem tűnik úgy, hogy erősödött volna a babamozgás, továbbra is pici lüktetés, vagy apró mocorgásként jelentkezik. Ez normális?
21 hkm
Nos nekem a mocorgas maradt el. Konkrétan 3x volt ilyen buborék szerű pukkanas, majd 18+6 naposan egy határozott rúgással bejelentkezett. Azóta nagyon tud rugdosni és boxolni. Üdv
27hkm
16 hetesen a fiam igencsak rugdosódott, néha azt hittem csillagokat làtok. Nem tudom mit nyomakodott, de nagyon nem volt kellemes.
Lànyom a 15. héttől folyamatosan kinyomta magàt a jobb oldalamra. Ott volt csak hasam. Nagyon ilyesztően nézett ki. De ő nagyon sokàig csak ennyit csinàlt. Rúgni talàn 24 hetesen rúgott, de utàna sem volt jellemző rà. Inkàbb csak forgolódott meg kinyomta magàt.
Nalam ugyanez a helyzet mint nalad :)
18 hettol erzem a babat.. Mindig surubben, es erosebben, de meg mindig nem rugas..luktetes..dobogas.. De egeszen enyhe.. Semmi komoly rugas.. :)
22hetes kismama
Első babámat várom és én rúgást a 19. héttől érzek, minden nap szoktam érezni a mozgását is meg rúgásokat is. Szoktam érezni azt is amikor nyugalomban van, akkor gondolom alszik.
23+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!