Fájhat, ha a méhszájat rugdalja a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisbabám naponta többször is elkezdi rugdalni a méhszájamat. Eléggé fáj. Normális ez? Nem tud kinyílni a folyamatos ingerléstől?. 26 hetesek vagyunk.2008. okt. 2. 09:33
1/5 anonim válasza:
Szia. Ezt a kérdést már én is feltettem, és megnyugtattak, hogy nem tud attól kinyílni. Mikor még úgy volt fordulva a babám, hogy a lábai voltak lent, nekem is okozot kellemetlen perceket. Azóta befordult, most a hólyagomat fejelgeti. Ne aggódj, most jön még a java. 32 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
a fáj helyett szerintem a kellemetlen az ideális szó de ne aggódj a baba nem rúgja ki a méhszájat.az durva lenne!
3/5 anonim válasza:
én amikor ilyet érezte, másnap mentem vizsgálatra és közölték, hogy 4 cm-re kitágultam. én aznap szültem mert belekakilt a vízbe.
szerintem menj el a dokidhoz és mutasd meg magad, nehogy tényleg te is elkezdj kinyílni. jobb félni...
minden jót. 4 hónapos kisfiú anyukája
4/5 anonim válasza:
26 hetesen tuti nem fog ettől még kinílni a méjszájad. De ha nagyon ideges vagy, akkor menj el dokihoz!
23 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Most szerencsére átkúszott máshova. De ez már egy hete megy, hogy megtalálja azt a bizonyos érzékeny pontot. Úgyis esedékes a doki 1 hét múlva, de lehet, nem várok addig.
2008. okt. 2. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!