Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tunetek ha elhal az embrio?

Mik a tunetek ha elhal az embrio?

Figyelt kérdés

Multheten voltam dokinal aki meg allapitotta h nem fejlodik a baba ezert vissza hivatott egy het mulva h biztos legyen benne

Tuneteim:Eros derekfajas,nagyon eros gorcsok emelyges es brutalis hanyinger es erzekeny has

2016. szept. 11. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A derékfájás és az erős görcs arra utal sajnos, hogy valószínűleg hamarosan megindul a vetélés. A hányinger nem számít, az hetekkel a terhesség megszakadása utánig fennállhat. Hány hetes vagy?
2016. szept. 11. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen tünetem nem volt. :(
2016. szept. 11. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Én vérezgettem.
2016. szept. 11. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Elso alkalommal nekem pecsetelo verzesem volt, illetve megszuntek a tuneteim egyik naprol a masikra. De uh-n kiderult, hogy akkor mar jo ket hete elhalt az embrio, szoval kb ket hetig semmi tunete nem volt annak, hogy gond van.

A masodiknal szinten csak ultrahangon derult ki, az elejetol lasabban fejlodott, mint kellett volna (kisebb volt a petezsak, nem volt embrio, amikor mar kellett volna, majd volt, de szivmukodesnem indult be, stb). Szinten elkezdodott vegul a verzes, de akkor mar tudtuk az ultrahangok miatt, hogy ez lesz.)

A te tuneteid inkabb terhestunetek, a nagyon eros gorcsok esetleg uralhatnak arra, hogy valami gond van, de nem feltetlenul.

Volt kihordott, egeszseges terhessegem is es 5-6 hetes kor korul annyira gorcsolgettem akkor, mint korabban soha, mensinel sem, megis minden rendben volt akkor.

2016. szept. 11. 11:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazabol azert kerdem mert mar 13hetesnek kellene lennem es dr.ur ugy allapitotta meg hogy beteg
2016. szept. 11. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem ertem! Mit latott uh-n?
2016. szept. 11. 15:33
 7/12 A kérdező kommentje:

13.hetbe leptem ehez kepest 5hetes a magzat igy azt allapitotta meg dr.ur hogy nem fejlodik szoval abortusz lesz belole ha most vissza megyek uh.kontrollra es nem fejlodik

Csak most is ugy gorcsolok hogy majd megveszek es nemtudom hogy ez normalis e

2016. szept. 11. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
😞, sajnalom! Nincs szivhang sem? ha nagyon faj a hasad sztem menj be a korhazba!
2016. szept. 11. 16:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem mutatta dr.ur a szivhangot!nemtudok csak ugy itthon van egy 15hos fiam
2016. szept. 11. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Birkák!

Mit lehet ezen lepontozni,hogy vérzéssel ment el a baba???

2016. szept. 12. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!