Miért nem érzem a babàmat éjszakànként, miért alszok nyugodtan?
A dokim szerint 17,a kalkulàtor szerint 18 hetës vagyok,bàrmindkettö ugyanarra az idöpontra szàmitja a szülést.
Eddig mindig felkelllett kelnem éjsza^ka pisilni,mostmeg semmi.Ugy alszom àt az éjjelzt,hogy még egy bomba sem keltene fel.
A babàm se mozdult még meg.
2 hete voltam dokinàl,mindent rendben talàlt nàlam és a babànàl is.
Rendszeresen szedem a vitamint,rendesen tàplàlkozok.
Mégis aggodok,hogy baj lehet.
Van értelme hogy aggodok,mert éjjel nem érzek semmit,és még nem mozdult meg a babàm?
Szia!
30 hetes vagyok és az éjszakákat én is végigalszom. Nagy ritkán kelek fel pisilni, de éjjel talán kétszer éreztem eddig a babát.
Az orvos szerint semmi bajunk. Minden baba más és más.
Boldog babavárást!
Jajj, de jó neked!
Én 18 hetes es harom napos vagyok, és már nem is emlékszem,mikor aludtam egy jót!!!
Amúgy teljesen természetes, szerencsések közé tartozol, kedves ismerősöm is hozzád hasonlóan aludt mint a bunda, stb, és már majdnem egy éves a tündéri kisfia :D
Én sem konkrétan érzem, csak a buborkákat, amit ő generál, nekem nagyon mozgékony, annak ellenére, hogy nem érzem (ultrahangon főleg, annyira nem szereti, se a védőnő szívhangmérőjét :D), de amikor láttam, hogy sprintel/uszik a pocimban, és mennyire mocorog, es még semmit sem éreztem.
Szóval ne aggódj :D
Használd ki az éjszakai alvást, amíg tudod :D
boldog babavárást
Nagyon megnyugtattatok mindannyian a vàlaszokkal!
Az az igazsàg hogy én amugy is az a tipus vagyok aki mindent tulreagàl.
Nàlam màr ha nyilal a hasamaljàba egy picit,azonnal rosszra gondolok,most hogy nyugodt perceim vannak ez zavar.
De ezek szerint nincs okom aggodni.
Nagyon köszönöm mindenkinek,és kivànok minden kismamànak boldog babavàràst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!