Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NST-t tényleg nem tudják...

NST-t tényleg nem tudják megcsinálni, ha nem mozog a baba?

Figyelt kérdés
Először fogok menni, de az én babám már pár napja nem olyan aktiv. Mozog azért, de már nem olyan sűrűn, és nem olyan nagyonkat. Inkább csak ide-oda nyomogatja magát.38 hetes vagyok
2008. okt. 2. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az NST lényege, hogy azt vizsgálják, hogy növekszik e a baba szívfrekvenciája a mozgás hatására. Tehát tényleg nem tudják megcsinálni.

Mindenképp egyél-igyál előtte, általában arra felébrednek a babák. De nyugi, az is jó, ha csak kinyom ezt azt, ő akkor is mozog, csak te nem érzed olyan intenzívnek. Az én babám is csak tompábban mozog kb. egy hete, de eddig még mindig jó volt az NST-m. 39 hetes pocakos

2008. okt. 2. 08:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat. egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az enyém nem olyan aktiv már.
2008. okt. 2. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
38. héten minden nap néztek nekem nst mert a babám nagyon keveset mozgott.a 4. napon fél órás nst elhúzódott másfél órásra így már sejtettem hogy az nap már szülni is fogok.nem kell aggódni mert jó hogy van ilyen készülék ami jelzi ha eljön az idő.
2008. okt. 2. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy hallottam, hogy ott felébresztik a babát valami fülsüketítő hanggal.
2008. okt. 2. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk megrázzák a kismama pociját(Szeged). Szerencsére csak láttam, nem tapasztaltam.
2008. okt. 2. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig megrázzák vagy megnyomkodják a pocakomat, mert álltalában nem mozog. De tegnap pl lépcsőznöm is kellett!
2008. okt. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!