Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet hogy minden HCG...

Létezhet hogy minden HCG teszten látszódjon a "szellemvonal"?

Figyelt kérdés

Clostis hónap, majd a 17-ik naptol DUPHASTON. Kedd óta tesztelgetek, és látom a csíkot, de nagyon halványan.

Ma vagyok a 13dpo-n, és most is csak éppen hogy látszik. Lehet ez szellemcsík??? Ilyenkor már konkrétan kellene látni vagy nem?

A dokim azt mondta hogy addig kell szednem a gyógyszert amig nem tesztelek, és ha nega hagyjam abba, ha pozitív akkor szedjem tovább. Most mit csináljak?

A duphaston csinálhat ilyet? A hőm magasan fennt van. A duphastont fennt tarthatja a hőt?

Segítsetek, kétségbe vagyok esve!!!!!

2008. okt. 2. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Sajnos felét nem értem annak amit leírsz, de úgy látom , hogy nem vagyok ezzel egyedül. A legjobb amit tehtsz, hogy az orvosodat kérdezed mert az a biztos. Szerintem ha felhívod és megkérdezed abból nem lesz baj. Sok sikert. 22hetes kismama

2008. okt. 2. 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Akkor újra:

Duphaston szedek, amit ha terhes vagyok folytatni kell, ha nem abba hagyni hogy megjöjjön.

Most halvány a csíkom. De éppen hogycsak látom.

Kérdés:

- 13-ik dpon már látszódnia kellene totál a két csíknak? 20as tesztel néztem, két napja is, és nem látok erősödést.

- A duphaston hatására lehet hogy fennt marad a hőm?

Szívesen felhívnám a dokim, de elment szabira valahova az országba.... Jövő héten tudom csak elérni.

2008. okt. 2. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem, tesztelj tovább minden nap, vagy minden másnap, de legalább a 19-20. dpo-ig! Addigra, ha baba van, pozitívra kell változnia! Szellemvonal pedig létezik, - tapasztalat! :(

De ebből az eredményből még bármi lehet! Úgyhogy szedd a duphastont, ha meg nincs baba, akkor ráérsz abbahagyni a 20. dpo után is, így a következő hónapod kicsit csúszik, dehát annyi baj legyen... Ha baba van, akkor viszont támogatni kell duphastonnal, úgyhogy szedd!

És szerintem, nem a tabitól ment fel a hőd, hanem azért, mert volt peteérésed!!

Drukkolok nagyon!

2008. okt. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!