Vissza fele fejlődik a magzat?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nő.dokinál
Utolsó mensi napja:Június 26. dr.úr szerint 12hetesnek kellene hogy legyen a magzat e helyett 5hetes és 8mm
a hányinger kínoztat görcsölök stresszes vagyok szó szerint mint egy idegbeteg mi leehet ezeknek az ooka?
2016. szept. 8. 10:03
11/12 anonim válasza:
igen, annyinak kéne lenned, olyan nincs hogy egy magzat visszafele fejlődik. Olyan van hogy megáll a fejlődésben. Nekem is június 26 volt az utolsó mensi, de nem vártam a dokival a 12. hétig, pont ezért, mert ha baj van akkor észreveszi. Ha elmentél volna Te is 5 hetesen akkor valszeg még nem lett volna szivhang, és elmentél volna két hét múlva is akkor már szólt volna a doki hogy gond van és nem a 12. héten szembesülsz vele.
12/12 anonim válasza:
Az h mi okozza h beteg nem mindig anyutol vagy aputol fugg, hanem attol h a termeszet SAJNOS szelektal es vannak gyengebb spermiumok amid megis bejutnak ahova nem kellene.:( ha anyunal van gond akkor sargatesthormon, progeszteron stb fele problemak lehetnek vagy csak egyszeruen ez elofordul egy makk egeszseges párnál is. Ha tenyleg nem marad meg akkor erdemes kivizsgalast kerni es pl E vitamint szedni.
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!