Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vissza fele fejlődik a magzat?

Vissza fele fejlődik a magzat?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nő.dokinál

Utolsó mensi napja:Június 26. dr.úr szerint 12hetesnek kellene hogy legyen a magzat e helyett 5hetes és 8mm

a hányinger kínoztat görcsölök stresszes vagyok szó szerint mint egy idegbeteg mi leehet ezeknek az ooka?

2016. szept. 8. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem jó ilyenkor elsőnek lenni. Sajnálom, de valószínűleg nem él ez a terhesség. Legkésőbb 8 hetes korban kell lennie szivhangnak. :(

Doki nem mondott semmit?

A terhes tünetek attól függetlenül megmaradnak, hogy a terhesség már nem fejlődik. Nekem is volt missed ab-om 8 hetesen, még a befejező műtét napján is rosszul voltam.

Majd írd meg, mi volt, de készülj fel a legrosszabbra.

2016. szept. 8. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

5 hetesen a 8 mm teljesen jó méret szerintem.

Nekem előző terhességemnél utolsó mensi okt.5, köv. hónapban mensi kimaradt és csak nov. 14-én volt pozi tesztem.., de volt peteérésem, így uh-n sokkal kisebb volt, mint a mensitől számított kor..

Szóval esetleg nálad is ilyesmi lehet. Mikor kell visszamenned?

2016. szept. 8. 10:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Tegnaphoz egy hétre vissza hívott és még annyit mondott h valószínűleg betegde ez mitől következhetett be?
2016. szept. 8. 10:16
 4/12 A kérdező kommentje:
második:12hetesnek kellene lennem e helyett 5h szóval nem jó
2016. szept. 8. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Most voltál elöször orvosnál?
2016. szept. 8. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

elnézést, hogy próbáltalak bíztatni..

azért az 5 hét és a 12 hét között elég sok idő van, ha valóban nem fejlődik, már a vetélés csak beindult volna szerintem..

első uh-n már 13 hetesnek kellett volna lennem, de csak 5 voltam és nem volt semmi gond. Neked pozi teszted is volt már júliusban?

2016. szept. 8. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, az nagyon ritka!

Mikor volt pozitív a teszted, Kérdező?

Ha a nemvárt körül, akkor sajnos ez missed ab. Igen, van ilyen, hogy hetekig nem indul be a vetélés, de mégsem él a baba :(( Nekem is így volt.

Okok? Legtöbbször nem derül ki, fokig genetikai fejlődési probléma.

Ha többet szeretnél tudni, magán úton kérhetsz vizsgálatokat. A tb egy vetélés után nem támogatja.

2016. szept. 8. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
A történetedből nem derül ki, hogy foganhatott-e később és csak azért 5 hetes (bárhogy is alakult ciklusod) vagy volt-e már július/augusztusban pozitív teszted, megállapította-e nőgyógyász a terhességedet és ahhoz képest nem fejlődött.
2016. szept. 8. 10:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Júliusban volt egy halvány pozim,múlthét.csüt.volt egy erős ami egyből kijött július óta mensim nincs és már a júniusi is kevéske volt
2016. szept. 8. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
és júliusban vagy augusztusban nem voltál orvosnál?
2016. szept. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!