Vissza fele fejlődik a magzat?
Tegnap voltam nő.dokinál
Utolsó mensi napja:Június 26. dr.úr szerint 12hetesnek kellene hogy legyen a magzat e helyett 5hetes és 8mm
a hányinger kínoztat görcsölök stresszes vagyok szó szerint mint egy idegbeteg mi leehet ezeknek az ooka?
Nem jó ilyenkor elsőnek lenni. Sajnálom, de valószínűleg nem él ez a terhesség. Legkésőbb 8 hetes korban kell lennie szivhangnak. :(
Doki nem mondott semmit?
A terhes tünetek attól függetlenül megmaradnak, hogy a terhesség már nem fejlődik. Nekem is volt missed ab-om 8 hetesen, még a befejező műtét napján is rosszul voltam.
Majd írd meg, mi volt, de készülj fel a legrosszabbra.
5 hetesen a 8 mm teljesen jó méret szerintem.
Nekem előző terhességemnél utolsó mensi okt.5, köv. hónapban mensi kimaradt és csak nov. 14-én volt pozi tesztem.., de volt peteérésem, így uh-n sokkal kisebb volt, mint a mensitől számított kor..
Szóval esetleg nálad is ilyesmi lehet. Mikor kell visszamenned?
elnézést, hogy próbáltalak bíztatni..
azért az 5 hét és a 12 hét között elég sok idő van, ha valóban nem fejlődik, már a vetélés csak beindult volna szerintem..
első uh-n már 13 hetesnek kellett volna lennem, de csak 5 voltam és nem volt semmi gond. Neked pozi teszted is volt már júliusban?
Utolsó, az nagyon ritka!
Mikor volt pozitív a teszted, Kérdező?
Ha a nemvárt körül, akkor sajnos ez missed ab. Igen, van ilyen, hogy hetekig nem indul be a vetélés, de mégsem él a baba :(( Nekem is így volt.
Okok? Legtöbbször nem derül ki, fokig genetikai fejlődési probléma.
Ha többet szeretnél tudni, magán úton kérhetsz vizsgálatokat. A tb egy vetélés után nem támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!