12 hetes terhes vagyok jók ezek a méretek?
Ne foglalkozz senkivel!! Az enyem 12 hetesen crl 61 mm, bpd 20 mm fl 6mm, en is aggodtam a combcsont miatt, de ha gond lwtt volna mondta volna a doki, azota pedig megprobalok minden negativ gondolatot elhajtani, csak orulok a kicsi babamnak, hogy minket valasztott. Kulonben azota nem voltam ultrahangon, de nem is izgulok, tudom, hogy minden rendben es kesz!! A kombi teszt is jo lett!!! Ne aggodj, amig nem goecsolsz, nem verzel! Boldog babavarast!!
15+2 hkm
4es vagyok
Sztem a kalkulator egy viszonyitott szamot dob ki. Hidd el hogy minden rendben, ekkora es kesz. Nyugi. Meg fogsz lepodni amikor pl. Hat hetesen mesz, hogy mekkorat is nott! Amig az orvos nem mondd semmi a rosszat, addig nyugalom!! Nem konnyu tudom, ameddig mindegyik uh elotti napon mar tiszta ideg voltam, de bent megynugtattak! Meg sirtam ks a dokinak :D kicsit ki is nevetett. Probalj most boldog lenni :)
Nekem 12 hetesen ezek voltak az adatok:
CRL: 55 mm
BPD: 19 mm
FL: 8 mm
Nyaki redő: 1,8 mm
Neked mennyi a nyaki redő?
Bpd: 24 mm
Thorax: 23 mm
Femur:9,1 mm
nt: 3 mm alatt.
De nekem azt mondják hogy idősebb.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!