Terhes lehetek?
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.. kezdem az elején.. 2 napig nagyon fáradt voltam harmadnap nap hirtelen elmult és ugyan olyan hirtelen ràmjött.. Aztán az anyósom bogarat ültetett a fülembe miszerint idézem "nem tán a kicsi bántja a nagyot" azóta ez nem megy ki a fejemből. Tegnap este kicsit rossz volt a gyomrom, de egyéb tünetem nincs. A menzeszemnek 17.én kellene megjönnie. Az lenne a kérdésem csináljak e tesztet vagy felesleges lenne addig amíg nem jön még??
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Frontok jönnek-mennek.
Amíg nem késik, egy ilyen általános tünet miatt én nem tesztelnék. Még amúgy is szinte biztos, hogy negatív lenne akkor is, ha tényleg a kicsi bántja a nagyot. ;)
ha 17-re nem várod, felesleges még tesztelni, ha sikeres a hónapod, akkor is még csak most lehet a beágyazódás, ezek a tünetek, meg amiket leírtál minimum 6 hetes terhességre jellemzőek, szóval nem a baba miatt érzel ilyesmit, ami nem jelenti azt, hogy 17-én nem lehet majd pozitív teszted.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!