7 napja késik, negatív a teszt, ettől még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Eddig minden nap 7 napja tompán fáj a hasam alja, fáj a derekam, a melleim nem. Azonban minden eddigi teszt negatív. Szeretnék babát.2016. aug. 22. 15:23
1/16 anonim válasza:
Nagy rá az esély hogy ha már ennyi késés után se mutat semmit a teszt,akkor sajna nincs még baba. Esetleg ha később fogant..esetleg..de olyan érzékenyek már ezek a tesztek,hogy mutatná már az is. De hátha! :)
2/16 anonim válasza:
Barátnőmnek is késett a menzije. Nem mutatott a teszt semmit 2 hét múlva el ment nőgyógyászhoz mert továbbra se jött meg neki, negatív teszt.. Viszont hangulatingadizós volt.. A Doki 10 hetes terhességet állapított meg nála.. Szóval előfordulhat hogy neked sem választódik ki a vizeletedben a Hcg.. Ha nem jön meg és továbbra is negatív a teszt érdemes el menni nőgyógyászhoz. Mert az is lehet hogy ha nem baba akkor hormonális probléma.
3/16 anonim válasza:
Sok nő itt azt írja a gyk-n, h csak 1-2 hetes késénél mutatta ki a teszt, szóval nem vagyok biztos benne, h ezek a nagyon érzékeny tesztek valoban olyan jók. De 1 hetet késhet minden ok nélkül is.
4/16 anonim válasza:
Első vagyok. A lányommal 5 hetes voltam, a két fiúval mensi előtt 1-2 nappal csináltam már a teszteket,mert már nem bírtam kivárni ,hogy legalább 1 napot késsen.Ugye terveztük őket. Mindet azonnal mutatta,erősen.
6/16 anonim válasza:
Jelentkezz be orvoshoz, hogy kiderüljön, mi a helyzet.
Ha amúgy rendszeres a ciklusod, akkor mindenképp utána kell járni, hogy miért késik. Ha baba van, azért, ha nincs, azért...
7/16 anonim válasza:
Nekem 5 napja késik,szintén negatív teszt.
Nálad mi újság? Kiderült már valami?
8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos késett, megjött, ráadásul úgy, hogy tegnap pecsételgettem, begörcsöltem nagyon és ma jött meg rendesen.
2016. aug. 24. 08:43
9/16 anonim válasza:
Sajnálom! Következőre hátha összejön.
Én még izgulok,hogy mi lesz.
10/16 A kérdező kommentje:
Remélem neked összejön :)
2016. aug. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!