Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is nagyon nagy a...

Szerintetek is nagyon nagy a hasam? 27 hetes kismama vagyok. Kép és többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mindenki azt mondja, hogy nagyon nagy a hasam, és biztosan hatalmas babám lesz. 27 hetes vagyok, tehát már a 7.hónapban vagyunk, de tőbben mondták már, hogy azt hitték, lassan szülök :o

Nem vagyok valami nagy, 163cm, lehet h azért tűnik nagyobbnak? Meg nem nagyon nől oldalra, inkább mintha "előre dudorodna". Mások pociját elnézve láttam, hogy van akinek oldalra is nől, van akinek inkább előre...

Párom is kis termetű, 168cm, én 163cm. Mindketten 3200grammal születtünk.

Mindettől függetlenül lehet NAGY babánk? Félek h tényleg óriási lesz, 4-5 kg. Persze az a lényeg, hogy egészséges legyen, de félek, hogy hogy fogok megszülni egy 4-5kg-os babát :( Egyébként első babym, és rettegek :/

Volt még valaki, akinek nagyon nagy hasa volt, és mégis kicsi vagy átlagos méretű lett a babája? Nőgyógyász szerint teljesen átlagos a mérete még, de ugye az utolsó hónapban éri el a végleges súlyát, előre nem lehet tudni mekkora lesz...

[link]

2016. szept. 7. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj.. Párom az első gyermek.. Alig volt hasa az anyósomnak pedig Ő is alacsony és volt 50 kg mindenki azt mondta hogy biztos pici lesz.. Ahan 4600 grammal született a párom természetes úton 3-4 nyomás és kint is volt.
2016. szept. 7. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszem, hogy a hasizmod miatt van, inkább a magasságod miatt. Az egyik barátnőmnek kockás volt a hasa a terhessége előtt és ő is így nézett ki 7 hósan, mint te, csak előre nőtt a hasa. Hátulról nem is látszott, hogy terhes. 160 cm magas. De a hasa az fél évvel szülés után már megint kockás volt, minimális edzéssel, szerencsés alkat.
2016. szept. 7. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a 163 cm nem alacsony. Szóval a magassághoz nem kötném szorosan. A legtöbb ismerősöm 162-165 cm között van és mindenkinek normál méretű pocija volt.
2016. szept. 7. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is a magasságod miatt tűnik nagynak a hasad. Én se vagyok magas: 162 cm vagyok. Nekem még nincs ekkora hasam, de én még nem is tartok ott, még csak 5 és fél hónapos vagyok. De nekem is növöget rendesen.

Amúgy meg nem a has méretétől függ hogy mekkora babád lesz ezt én már régen tudom. Volt egy ismerősöm akinek nagyon nagy hasa volt amikor babát várt és ott is azt hitték nagy babája lesz és közben kiderült hogy nagyon sok volt a magzatvíz azért volt akkora hasa.

2016. szept. 7. 21:15
 15/19 Snorri ***** válasza:
Engem is mindenki azzal piszkált, hogy de nagy hasam van, te jó ég, mekkora gyerek lesz. Az én hasam is előre nőtt, nagyon hegyes volt. :) Nézem másnak olyan, mint egy úszógumi, kerekebb, van, akinek alig látszik. :) Az én hasizmaim nem voltak gyengék sem. Függ a baba helyzetétől, a te belső elrendeződésedtől, medencédtől, alkatodtól. Én 161 cm magas vagyok, a kisfiam 3450-nel született, és nem fért ki, meg kellett császározni. De hidd el, nem azért, mert ennyi volt a súlya, hanem mert az én medencém nagyon szűk. Nem is a súly számít, hanem a fej körfogata. Lehet kis súlyú baba nagyobb fejjel, és akkor nem fér ki, de lehet fordítva. Meg azt sem lehet tudni, hogy a csontjaid mennyire tágulnak. Lehet nagy baba lesz, és könnyen kijön, de lehet pici lesz, csak valamiért a hasad nagy, ne aggódj! Akinek pici, annak meg azt mondják, jaj, lehet túl pici a gyerek!
2016. szept. 7. 21:37
 16/19 anonim ***** válasza:
A kockás has azt jelenti,hogy zsír nincs az izom fölött! Attól még lehet fele annyit sem bír az a kockás has,mint más egy centi zsírral fedett,ám naponta edzett hasa.
2016. szept. 7. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, nagy.

Tőlem meg pont 27 hetesen volt aki megkérdezte hogy "jé, te babát vársz?" Mindezt nyáron, amikor nem is takarta kabát, simán nem látszott korábban, annyira későn nőtt a hasam. A végére se lett nagy, sőt.

24 hetesen lapos volt még a hasam.

4,1 kilóval született a babám szóval kicsi nem lett. 168 centihez voltam 60 kg 28 hetesen, szóval se alacsony, se magas, se sovány, se túlsúlyos.

2016. szept. 7. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

én 160cm vagyok, ez a kép 37 hetesen készült. Pénteken szülök, majd megírom, mennyi lett a baba. Nekem 29. héten 1700gr-ot mondtak.

(csúnya nagyon a hasam, azt ne nézd :( )

[link]

ez pedig 26 hetesen:

[link]

Hány kg vagy, mennyivel indultál, mennyit híztál?

2016. szept. 7. 22:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszönöm, várom majd, hogy megird a pici súlyát :)

78 kg-ról indultam, és 5kg-ot híztam eddig. Picit sok, de igy alakult, majd a baba születése után ledolgozom :)

Egyébként nem csúnya a hasad, szép formás, és különben sem lehet csúnya az, amiben egy kicsi kincs csücsül :) ;)

2016. szept. 8. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!