Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 16 hetesen...

Normális, hogy 16 hetesen mikor nagyon kell pisilnem bekeményedik a hasam?

Figyelt kérdés

Reggelente mikor felkelek nagy dudort érzek lent ami nagyon kemény....szinte fáj feszít a hasam míg nem megyek pisilni. Utána felpuhul rögtön úgy már nem is venni észre hogy babát várok olyan mintha csak hájas lenne a hasam.

Ja és nem pisilek olyan sokat mert ugye este is kijárok szóval szerintem nem a hólyag nyomja ki a babát.....más tapasztalt ilyet ? Nem káros a magzatra?

Boccsi de 1 terhesség és féltem a picit...

2010. ápr. 22. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A dudor, amit érzel aza ababád:)Ne aggódj, minden rendben.Még ha piciket feszítget is a hasad, az sem gond, ugyanis a méhszalagok még ilyankor is nyúlnak..Csak pozitívan.A gyakori pisilés, sajnos engem még most is kísért:)32 hetes kismami
2010. ápr. 22. 10:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen én is úgy gondoltam h a baba de miért keményedik így be a hasam?
2010. ápr. 22. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A babád már nyomja a hólyagodat, és ezért keményedik be.Én is gyakran járok pisilni, mégis sajna nekem is pisi előtt mindíg olyan mint a kő.De utána ellazul.

Boldog Babavárást!

26 hetes km.

2010. ápr. 22. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Babám nyomja a hólyagomat azért keményedik be a hasam?? Nem igazán értem-......és akkor ez most baj....?
2010. ápr. 22. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
A 18 hetes UH-n majd kérdezz rá, hogy nincs-e ott még "valami". Nekem a méh külső falán levő mióma okozott ilyen tünetet. Végig ott volt a terhesség során, de nem okozott problémát, csak kellemetlen. Nekem is az UH-n vették észre.
2010. ápr. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!