Ti hogyan tudtátok leállítani a pocaksimogatókat?
Mondjuk megfogod a kezét,arrébb mész,meg nyilván van szád,nyisd ki.
Ha ebből se értenek akkor fogd meg te is az ő hasukat
Szerencsére engem nem fogdostak :D
Szerintem is fog meg a kezüket, állj arrébb, szólj, hogy ez nem jó, ne csinálják.
Aki ennyiből nem ért, az már nagyon hülye lehet.
Ismerőseim tudják, hogy alapból nem szeretem, ha megérintenek, nem vagyok az az ölelkezős fajta. Eszükbe se jut, hogy most ez változott terhesen, és meg lehetne fogdosni.
Idegenek pedig nem tudnak pocakot simogatni, mert automatikusan lépek hátra, ha valaki érintés távolságba kerül, már gyerekkorom óta.
Aki esetleg bepróbálkozik, attól megkérdezem, hogy a mellem is meg fogja fogdosni? Mert az is jó nagyot nőtt! Nem illik senkit letapizni, és az még mindig az ÉN hasam. Szerencsére a többségnek ez tiszta sor.
Most komolyan, milyen lenne, ha én meg letámadnám a fiatal srácokat, hogy megfogdossam a kockákait, mert milyen kis cuki... Az is csak has, miért ne tapizhatná le egy idegen?!
Amikor nyúltak, hátrébb léptem és annyit mondtam, hogy "kérlek, ne csináld".
Egyébként nem teljesen ez, de hasonló volt anno anyósommal. Mellnagyobbításom volt, már gyógyult állapotban voltam, amikor találkoztunk.
Egy "na mutasd" felkiáltással széthúzta a cipzáros felsőm, majd rámarkolt a melleimre. Egy pillanatra lefagytam, aztán én is széthúztam a kardigánját és én is rámarkoltam a mellére. Döbbenten nézett. Mondtam, hogy ugye, hogy milyen hülye érzés? Maradjunk abban, hogy ezt egyikünk se csinálja a jövőben.
Soha többet nem nyúlt hozzám kérdés nélkül.
Nem "jeleztem" senkinek, hanem határozottan megmondtam: kérlek ne simogasd a hasam.
Emiatt nem mondtak hisztisnek, más miatt igen. Arra azt mondtam, hogy nem kizárt, hogy most érzékenyebb vagyok, kicsit biztos szórakoznak a hormonjaim.
Cigi: én mindig elmentem onnan, nem csináltam ebből gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!