Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26hetes kismama vagyok . Még...

26hetes kismama vagyok . Még nem fordúlt meg a babám fent a feje. Megfordúlhat még? Gond ez?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
26 hetesen egyáltalán nem gond, sőt vannak babák akik csak születés előtt 1-2 órával fordultak meg
2010. ápr. 22. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, 26 hetesen még renegetg helye van forgolódni, akár napjában többször is ha szeretne ne aggódj :)
2010. ápr. 22. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem még 31 hetesen is forgolódott, most vagyok 33, de két hete, már nem változtat pózt.A dokim azt mondta, hogy az esetek 90%-ában 34. hétig felveszik a születési pozitúrát.Ennek ellenére nekem is van olyan ismerősöm, hogy a 36. héten fordult be neki, óriási fájdalmak közepette.Jobb ha előbb befordulnak, amíg nekünk sem okoznak kellemetlenséget.De biztos minden rendben lesz, ne aggódj:)
2010. ápr. 22. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok én is. 28 hetesen még harántfekvéses a babám. Azt mondta a doki, hogy ne izguljak, van még helye befordulni, amúgy is a kisfiúk lustábbak... :-)Majd kiderül, de addig is ne aggódj!
2010. ápr. 22. 10:24
 5/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VLÁSZOKAT.MA VOLTAM VÉDŐNŐNÉL SZERINTE MÁR MEG KELLETT VOLNA FORDÚLNIA.EZÉRT KÉRDEZTEM.MÚLT HÉTEN VOLTAM 4D OTT NEM MONDTA A DOKI,HOGY EZ GOND LENNE.JÓ BABAVÁRÁST NEKTEK.
2010. ápr. 22. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia szerintem,nem gond,ha még nem fordult meg!Van akinek az utolsó napokba fordul be a babája!Nálam igaz a 18 hetes ultrahangon azt mondta,az orvos,hogy fejfekvéses a baba,de szerintem azóta ,már átfordúlt!

Jó baba várást neked!!

2010. ápr. 22. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon bírom az "okos" védőnőket... :S

Ne aggódj, simán van még ideje befordulni!!! Nekem a 31.héten is még faros volt, akkor mondta a doki, hogy hát azért a köv. alkalommal mikor megyek (34.hét) jó lenne ha addigra már megfordulna! És szépen be is fordult addigra:) , nem is éreztem, hogy mikor, úgy mentem a dokihoz, hogy na tuti még mindig faros a kis kukacos!

39 hetes kismama

2010. ápr. 22. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a gondom 26. héten és 28-ra megfordult! 2 pl.-t tudok felhozni:

A keresztanyámat már áppen vitték volna császározni amikor a lánya mégiscsak lefelé dugta a fejét!

A másik pedig az anyukám amikor a hugomat szülte. Lent volt a feje, aztán mégis megfordult farfekvésbe! Ezek nagyon ritka példák, de azért írtam le, hogy lássátok bármi megeshet.Ez már valahol meg van írva számunkra...Tehát ne aggódj, a kis szemed fénye majd el dönti ő hogy is gondolja ezt a dolgot!!!:-)

2010. ápr. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!