26hetes kismama vagyok . Még nem fordúlt meg a babám fent a feje. Megfordúlhat még? Gond ez?
Szia szerintem,nem gond,ha még nem fordult meg!Van akinek az utolsó napokba fordul be a babája!Nálam igaz a 18 hetes ultrahangon azt mondta,az orvos,hogy fejfekvéses a baba,de szerintem azóta ,már átfordúlt!
Jó baba várást neked!!
Nagyon bírom az "okos" védőnőket... :S
Ne aggódj, simán van még ideje befordulni!!! Nekem a 31.héten is még faros volt, akkor mondta a doki, hogy hát azért a köv. alkalommal mikor megyek (34.hét) jó lenne ha addigra már megfordulna! És szépen be is fordult addigra:) , nem is éreztem, hogy mikor, úgy mentem a dokihoz, hogy na tuti még mindig faros a kis kukacos!
39 hetes kismama
Nekem is ez volt a gondom 26. héten és 28-ra megfordult! 2 pl.-t tudok felhozni:
A keresztanyámat már áppen vitték volna császározni amikor a lánya mégiscsak lefelé dugta a fejét!
A másik pedig az anyukám amikor a hugomat szülte. Lent volt a feje, aztán mégis megfordult farfekvésbe! Ezek nagyon ritka példák, de azért írtam le, hogy lássátok bármi megeshet.Ez már valahol meg van írva számunkra...Tehát ne aggódj, a kis szemed fénye majd el dönti ő hogy is gondolja ezt a dolgot!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!