Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes kismama vagyok és a...

37 hetes kismama vagyok és a babókám farfekvésű. Állítólag még megfordulhat. Ha igen, azt hallottam, hogy egy hirtelen nagy mozdulattal fordul be. Valóban így van? Veletek hogy volt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia. Igaz még csak 34 hetes vagyok, de szintén faros a babám. A doki azt mondta hogy ha nagyon nagyon mozog, akkor fordul meg. Hát nem tudom, nekem amúgy is nagyon mozog és sokat, de még mindig úgy érzem hogy csücsül. Majd megírod hogy megfordult-e?

Kitartást, már nincs sok Neked, és könnyű szülést majd és boldog babázást!

2009. aug. 24. 08:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. héten fordult meg, de én nem vettem észre a fordulást, lehet, hogy pont aludtam. :)
2009. aug. 24. 09:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Akkor, lehet, hogy készül a fordulásra, mert pár napja nem "bírok" vele, annyira mozog. :) Tegnap órákig, egész délutántól estig bulizott megállás nélkül. Már nem tudtam hogy feküdjek, vagy üljek, mert az uraságnak sehogy sem volt jó. :) Jövő hét hétfőn megyek a 38 hetes uh-ra, akkor majd okosabb leszek. Majd megírom, mi a helyzet. Nektek is boldog babavárást és majd babázást. Köszi még 1-szer.
2009. aug. 24. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát erre én is kiváncsi vagyok:)
2009. aug. 24. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Az en bebim 30.hetben fordult meg es en hatarozottan ereztem, hogy mikor.Tenyleg egy nagy mozdulattal, olyan naggyal amilyet elötte meg nem ereztem. Aznap mentem Uh.-ra es nem lepödtem meg amikor a doki mondta, hogy befordult. Meg utana mar nem lent ereztem a kis mozgasokat ,hanem fent hasamon. 39 hetes pocis
2009. aug. 24. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Könnyű szülést és boldog babázást kívánok nektek!!!!!!!!!
2009. aug. 24. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim azt mondta, hogy az utolsó pillanatig bármikor meg- és visszafordulhat.

Az egyik barátnőmnek a szülőszobán az utolsó percben fordult meg, már vitték volna a műtőbe.

Szép szülést kívánok!

2009. aug. 24. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
szia! nekem 35.héten fordult menetirányba,kb. 1 órás mutatvány volt,esti órákban,párommal csak néztük,h mindig valami kidudorodott,nem volt fájdalom mentes,főleg mikor keresztben volt,rendesen lehetett látni a fejetetejét a másik oldalon meg a popoját..
2009. aug. 29. 11:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok! Megígértem, így írok, hátha elolvassátok. Ma voltam uh-on. Meglett az eredménye a rengeteg mocorgásnak, megfordult a Kis Sz@rosom. Most át kell szellemülnöm császározásról, hüvelyi szülésre. :) Jöhet a pánikolás. :) Mindegy, v.hogy majdcsak túl leszek rajta. Bár nem is a szüléstől félek, hanem a kórházban töltött időszaktól.

Vigyázzatok magatokra, minden jót kívánok nektek.

2009. aug. 31. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:

De jó hogy írtál! Örülök hogy megfordult! :)

Nagyon könnyű és zökkenőmentes szülést kívánok!

Első válaszoló voltam :)

2009. szept. 1. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!