Ma uh-on nem az a orvos volt akihez szoktam járni,1másik suly nem nézte, hány cm azt senézte meg és meg se mutatta babát. Elmenjek még egyszer uh-ra?
Figyelt kérdés
Sajna az orvosom a héten még nem lesz, de uh os papir kell a védőnőnek.2perc alatt végzet.2008. okt. 1. 20:38
1/7 A kérdező kommentje:
24 hetes vagyok.
2008. okt. 1. 20:38
2/7 anonim válasza:
Hát akkor elég fura egy orvos lehetett!A papírra sem írt semmit? Akkor mit nézett? Nem is mondott semmit? Én biztos, hogy elmennék egy újabb uh-ra, hogy tudjam minden rendben van e! Nekem is volt már olyan egyébként, hogy nem aza a doki volt akihez szoktam menni(sztk-ba járok nem magán) és ugyanolyan normálisan megmutatott mindent! Nem értem az ilyen dokikat!
3/7 anonim válasza:
Szioka!!!Ha a doki megcsinálta az uh-papírt,beleítra amit kellett,akkor szerintem vidd el a védőnőnek,s ha a jövöhéten van dokid,s ráérsz,menj el újra....... M
4/7 A kérdező kommentje:
a bpd,ofd,ac,fl ennyi adat csak amikor a saját orvosomhoz megyek mindig meg mutatja a babát,és elmagyaráza hogy mi hol van?ö meg semmi.amugy a orvosomnak kellett volna ma lenni csak mondták hogy a héten nem lesz.
2008. okt. 1. 20:46
5/7 A kérdező kommentje:
csak idegessit amiota haza jöttem
2008. okt. 1. 20:47
6/7 anonim válasza:
gondolom ugy vile vele,hogy csak helyettesít,s majd a saját orvosod "intéz",én megvárnám a jövöhetet,s akkor mennék vissza,ha a papírod jó a védőnőnek..... M
7/7 anonim válasza:
Mindenesetre nyugodj meg mert az nem jó ha ideges vagy!(tudom könnyű mondani valószínű én is az lennék a helyedben) Jövőhéten menj el a dokidhoz és nézed meg újra! De biztos minden rendben van! De azért elég undorító egy doki mit ne mondjak!
További szép pocakos napokat4
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!