Az igaz, hogy akinek alapból vastag a hasfala, az később érzi a babát?
Nekem mindig azt mondták UH-n, hogy vastag a hasfalam (lehet hogy így közölték finoman, hogy kövér vagyok :)) ), és 19. hét után éreztem csak először a babát.
Lehet benne valami, ha más nem, a véletlen.
lehet benne valami, de a 17. héten nagyon kevesen érzik még a babát mozogni. Én a 20. héten éreztem először, holott vékony testalkatom van. Viszont a méhlepény a mellső falon tapad.
23 hetes kismama
Szia.Én rácáfolok :) ÉN a 15.dik héten éreztem,igaz második baba :) ÉS én sem vagyok vékonyka :)
Minden jót...
36hetes kismama
Állítólag igen!De azt is szokták mondani attól is függ, hogy hol tapad a placenta! Igaz nekem vékony a hasfalam és én a 16. héten éreztem először! Nyugi biztos hamarosna te is érezni fogod!
Boldog babavárást neked!
30 hetes kismama
Szia, én vékony testalkatú vagyok, első baba, hátsófalú tapadás, és a 21. héten éreztem először. Igaz, akkor határozott kis rúgást, tehát nem kizárt, hogy már előbb is volt valami, csak akkor még nem tudtam mit is kell érezni. Azóta rendesen érzem, néha fájdalmasan nagyot is moccan.
32 hetes kismama
Szia! Nekem is azt mondták a múlt héten, hogy vastag a hasfalam, ezért nem érzem még a mocorgását. Most töltöm a 20. hetet, és még mindig nem érzem :( A lepény a hátsó falon tapad.
Már Mi is nagyon várjuk, hogy érezzük!!! :)
Boldog babavárást Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!