Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Időn túli pozitiv teszt?

Időn túli pozitiv teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Csinaltam egy tesztet ami negativ lett de kb 1,5 ora mulva eleg eros pozitiv lett, ugye irja is a hasznalati utmutato h 10 perc utan nem leolvashato, megcsinaltam egy masik olcsobb tesztet meg aznap de mar este az is negativ lett, reggel a masik ugyan azt az is negativ lett . Valaki jart mar hasonlo cipőben?

2016. szept. 5. 11:27
1 2
 11/13 Hencsi005 válasza:
Hàt ha pozitiv volt màr ès ennyit kèsik biztos van ott valami baba dolog.De mindenkèppen menj el orvoshoz.Èn is halottam nagyon sok fèlèt a tesztekről volt olyan os akinek negativ volt àllitòlag ès mègis terges volt màr 4 hò.Nekem a 2 gyermekemnel egyből 1 másodperc alatt kijött a menszi nem vàrta utàn 1 nappal.Szòval mindenkèpp menj el orvoshoz.
2016. szept. 9. 12:22
 12/13 Hencsi005 válasza:
Amùgy szeretnèl babàt?Ha arròl van szò?
2016. szept. 9. 12:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem voltunk rakattanva a gyerek temara gondoltuk ha jonni akar majd jon :) A cigit meg nem tettem le nagyon keveset cigizek ,ès amint kiderul h mi van azonnaö le fogom tenni :) A parom nagyon örülne neki règota szeretne .. Heni veled mi ujsag ? Nekem most van a 3. Napom h kesik es a helyzet valtozatlan :D
2016. szept. 9. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!