Hét hetes terhes az ismerősöm ma volt orvosnál de a babánál nem volt még szívhang. És ma barna valami jött. Ez nagy probléma?
kellene lennie szívhangnak., de nekem pl a papíromon az volt akkor elő embryo, de a szívhang külön nem volt rajt. Nem is mondta a doki..
A barna még önmagában nem gond, de a helyében bemennék egy ügyeletre, hogy nézzék meg, mert ha darabos is, akkor lehet egy korai vetélés..ha időben kap gyógyszert és nincs genetikai ok akkor tudnak segíteni ezen is.
A 8. héten esedékes lenne egy mensi, ha nem lenne a terhesség, ez is okozhat barnázást...elvileg ha nincs darabos dolog, meg görcs azért nem kell félni.
Szia.
Nekem 6 hetesen már volt szívhangja a babának.
8 hetesen én is elkezdtem barnázni...9 hetesen vérezni és leállt a baba szíve.Mőszeresen kellett befejezni a terhességem.Remélem náluk nem ez a helyzet.. szorítok.
Szia.
Én azt mondom hogy sürgösen,menj dokihoz.
Én 7hetes voltam,mikor elkezdtem barnázni,majd rá 2napra elvetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!