Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam az első uh vizsgálat...

Gaál Erzsébeet kérdése:

Ma voltam az első uh vizsgálaton, de vannak dolgok amiket nem értek?

Figyelt kérdés

Ez mit jelent?

TAS:in utero két petezsák detectálható, egy 10mm és egy 8.0mm átm.

Körübelül hány hetes lehetek most? Ikreim lesznek? Július 27-én volt az utolsó mensi. Menyi az esély rá hogy ikreim megmaradnak?

2016. szept. 2. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
2 petezsák van,tehát ikreknek indul,hogy megmaradnak e azt nem tudni.Vagy igen vagy nem.4-5hetes lehetsz.
2016. szept. 2. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocs 5 hetes múltál.

5

2016. szept. 2. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

5-6 hetes lehetsz. Igen a két petezsàk ikrekre utal. Az egyik fel is szìvódhat a 9-10 hétig, sűrűn előfordul sajnos. Az nem gond hogy az egyik kisebb,mint a màsik.

Ha a petezsàk 1,5 cm lesz de nincs benne szikhólyag, akkor az többnyire üres is marad.

Mikor kell visszamenned? 1 hét? 2?

2016. szept. 2. 21:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat. 3hét mulva ismét uh kontroll és félek hogy elmegy az egyik. Elevitplus vitamint szedek de gyermekkorom óta székrekedéssel küzdök a hashajtó nemlehet rosz hatással a kicsikre?(guttalax)
2016. szept. 2. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn úgy tudom minden szájon át szedhető hashajtó tilos,mert görcsöket okozhat
2016. szept. 2. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Terhesvitamint szedjél, plusz folsavat. Hashajtót ne!!! Azért adnak szülés előtt is beöntést,mert beindìtja a fàjàsokat. Pont mert a belek görcse kihat a méhre.

Utifűmaghéjat igyàl, egy gusztustalan trutyi, de nem erőlködsz többet, és természetes.

3 hét múlva màr kb 1-1,5 mm-es babàk is lesznek :-)

Ha "elmegy" az egyik, az annyiban nyilvànul meg, hogy felszìvódik, és csak 1 petezsàk lesz làtható egy embrióval. De ezen ne izgulj.

2016. szept. 2. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:

1-1,5 cm

Nem mm elìrtam, bocs

2016. szept. 2. 22:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Szeretném ha megmaradna mindkét babám. Remélem így lesz
2016. szept. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!