Jósló vagy csak a csontok rendeződnek?
Tágul a csontod, azért fáj a derekad.
Ez még nem a szülés. Mondjuk most még nem is kéne...
Első! Ugye tisztában vagy vele, hogy 36 héttől nem beszélünk koraszülésről????
Kérdező! A tágulás is járhat hasonló fájdalommal, de nem jelenti azt, hogy holnap szülsz! De egyébként hamarosan! :)
36hkm
Igen, tisztában vagyok vele, és azzal is, hogy a terhesség nem véletlenül 40 hét.
Egyébként írtam valahol hogy BAJ lenne, ha beindul?
A negyedik terhességemben vagyok, és sokszor fájt így a vége felé a derekam, de attól még nem szültem, ezért is írtam azt, amit.
Azért mert valaki negyedszerre terhes, még nem mindentudó. Én sehol sem írtam, hogy hányadik terhességem, az igaz, hogy 4 BIZTOS nem lesz soha:) ...
Nekem az első szülésem így indult a 37+5-nél (ohhh a gyerek nem tudta, hogy 40 hét a terhesség :O )
Előtte 2-3 nappal kezdődött, majd a szülés is beindult,viszont ha az olvasáson kívül értelmezni is képes vagy, akkor feltűnt volna az is, hogy leírtam, nem feltétlen jelenti azt, hogy holnap szülni is fog a kérdező. Köszönöm egyébként a szakértői véleményt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!