Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a terhesség elején nem...

Akik a terhesség elején nem "mertek" szexelni, mikortól csinálták újra?

Figyelt kérdés

Eléggé görcsölt eddig a hasam, sokat émelyegtem, aggódtam, stb., nem volt szex. Most kezdem azt érezni, hogy talán megpróbálhatnánk, de félek, nem okoz-e gondot. Más is volt így?

7 hetes vagyok.

2016. szept. 1. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A nem mertem az azt jelenti hogy nem tiltja az orvos???

Mert ha orvos nem tiltja akkor lehet, persze nagyon félti a picit mindenki, de óvatosan megfelelő módon teljesen veszélytelen.

Pl.: Nekünk volt 1 missed ab, 1 spontán vetélés, de orvos nem tiltja, és eddig nem volt semmi gond. Mi pl. Mindig óvszerrel vagyunk együtt nehogy mégis vmi beindítsa vagy vmi feljusson......

Sokkal biztonságosabbnak gondoljuk.

32 hkm

2016. szept. 1. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
12. Het utan
2016. szept. 1. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Semmikor :D
2016. szept. 1. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen én is ugyanigy voltam.A 12.hetig csak ritkan vagy egyaltalan nem voltunk egyutt a parommal es utana rendezodott.23h km
2016. szept. 1. 20:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megbeszéltük, várunk a 12.hétig minimum, addig kielégítem máshogy. Aztán majd meglátjuk, hogyan alalul, olvastam, hogy a második trimeszter már jobb lesz ilyen szempontból.

Köszi mindenkinek.

2016. szept. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!