Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Udv. Az lenne a kerdesem,...

Udv. Az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehetne csillapitani, vagy akar megszuntetni a reggeli rosszulleteket?

Figyelt kérdés

Hazi modszerek erdekelnek foleg, en kiprobaltam itthon a gyomber uditot... Ami nem hasznalt egyaltalan... Eleg kellemetlen,nem cska reggel van hanem napkozben is. De ez semmi, ejjel ha felebredek akkor is. Erdekelnek gyogyszerek is ha azok bevalltak nektek.

6hetes pocakos.

2016. aug. 31. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A csuklasra pici citromlevet igyal :)
2016. aug. 31. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
A munka, testmozgás nem árt egyáltalán, ha nincs egyéb panasz. A téli tüzelőnek azért ne állj neki! :-)
2016. aug. 31. 19:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Haha, nem akartam neki vagni a favagasnak! :'D

Próbálkozom akkor kibírni. Colát vettem, igy holnap reggel már vele próbálom. Kikeverjem belőle a szénsavat vagy ne? Ki hogyan itta? Koszonom a valaszokat!!

2016. aug. 31. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem semmi nem segített.

Én sem hánytam, de mindentől émelyegtem, öklendeztem.

Ugyanígy a mindig használt öblítő, folyékony szappan, a férjem parfümje, minden rosszul esett.

Nagyon bántott, hogy nem érzem magam "áldott allapotban".

Most betöltöttem a 12 hetet, es vége!

Kitartást!

A kóla nekem jó volt néha, de nagyon hidegen és nagyon szensavasan.

2016. aug. 31. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!