22hetes kismamik! Nektek már kívülről látható a babucitok mozgása? Mekkora már a pocitok?
Szia,
én 23 hetes múltam, de még nekem is csak néha látszik. Ahhoz jó nagyot kell rúgnia, vagy mozdulnia :)
Amúgy háton fekve jobban látszik, úgy szoktam gyönyörködni :)
Szia,én 22 hetes múltam.
Nekem is van már egy kis pocakom és ha pihenek,hanyatt fekve,akkor már jól látszik kívülről is régóta.Elég mozgékony gyerkőc.
Szia!
24 hetes múltam, de kb. másfél hete látszik néha kivülről, hogy átrendezi a belső szerveimet. :))) Nagyon vicces, jókat szoktam rajta mosolyogni. :)))
22+5 napos vagyok, a pocim szépen gömbölyödik :)
A Babám szerencsére elég mozgékony ha ülök vagy fekszem látszik ahogy rugdos, helyezkedik :) kb.3 hete.
Azt mondják, hogy ha vastag a méhlepény és elől tapad akkor később lehet érezni és látni is, az egyik Barátnőm még nem érzi a mozgást 20 hetesen, neki mondta az orvosa, hogy ezért nem érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!