A terhesség 30-31. hetén Megszületett babáknak lehet valamibszellemi visszamaradottsaga? Vagy egyéb veszélyes baja?
Figyelt kérdés
31 hetes Kismama vagyok és be kellett jönnöm valoszinuleg magzatvíz folyással és most vannak kisebb gorcseim.attol Félek hogy megszulok.2016. aug. 26. 18:36
11/18 A kérdező kommentje:
Tegnap delutan 14:40kor kaptam ,illetve hajnali 02:40kor tudoerlelőt. Na is tegnap volt ami gyenge fájások mutatkoztak amiket én csak haskenenyedesnek érzek,de ez most is megvan ez a haskemenyedes es nem neznek semmit.
2016. aug. 27. 12:04
12/18 A kérdező kommentje:
Nst*
2016. aug. 27. 12:05
13/18 anonim válasza:
Szerintem a biztonság kedvéért adják a tüdőérlelőt, viszont még nem biztos, hogy beindul, emiatt nem is piszkálnak annyira... reméljük, bent marad még a picurka, mindenesetre nagyon jó, hogy ott vagy bent megfigyelés alatt! Próbálj nyugodt maradni, amennyire tudsz, nekem volt így barátnőm, hogy a magzatvíz több, mint a fele elment (!!!), ő talán még 30 hetes sem volt, és mégis kórházi megfigyelés alatt, szigorú fekvéssel, meg tudták állítani és most egy egészséges kisiskolás!!!
14/18 anonim válasza:
Na mi újság? Hogy vagytok? Remélem még egyben :)
15/18 A kérdező kommentje:
Igen,egyben vagyunk.Péntekig minimum maradunk. A további vizsgálatok csak holnap lesznek amiből kiderülhet majd hogy hogyan tovább.
2016. aug. 28. 19:09
16/18 anonim válasza:
Szorítok, hogy minden rendben legyen és maradjon bent még 5-6 hétig minimum! Majd írj, ha lesz fejlemény.
35 hetes km
17/18 A kérdező kommentje:
Ha a folyásomban van egy kis vércsóva az a nyákdugóra utal?
2016. aug. 29. 13:12
18/18 anonim válasza:
Nyákdugó volt? Megszületett a bana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!