Lehetek terhes szuzen?
előző vagyok, kiegészíteném:
Ha spermium nem kerülhetett semmilyen módon a hüvelybe, akkor viszont nem lehet teherbe esni.
12 es
akkor nem tudom én hogy lettem terhes a harmadik babával :) ha az előváladéktól nem lehetsz terhes :)
Abszolút nem rosszindulatból írok, sőt!
A lényeget már többen írták, csak annyit tennék hozzá, hogy használd a netet! Ha tényleg nem kaptál felvilágosítást, akkor keress rá a téged érdeklő témákra, a teherbeesésre, a fogamzásgátlásra, a szexre, és olvass utána. Ne érjen később kellemetlen meglepetés.
Azért sem árt, mert mint látod, itt is sokszor van, aki trollkodik, és olyan marhaságokat állít, mint pl. az, hogy előváladéktól nem lehetsz terhes, mert nincs benne elég sperma. Holott egy, azaz egy darab bőven elegendő a teherbeeséshez, és minden harmadik nő, aki így szexel, teherbe is esik egy éven belül. (A többiek is, előbb-utóbb.)
Azért is jobb, ha normális, "szakértő" oldalakon olvasol utána, és nem fórumokon kérdezel.
A barátod is jobb lenne, ha olvasgatna ilyeneket.
Kétezer éve egy zsidó nővel történt ilyen, de neked ettől nem kell tartanod. ;-)
Más: behatolásnál előváladéktól is terhes lehet egy nő. Sőt, urológus ismerősöm szerint normál aktusnál is általában az előváladékból származik a "győztes" spermium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!