Aktil Duo nem káros a babámra?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, és sok gennyet találtak a vizeletemben, és ezt a gyógyszert írta fel a doktor. Félek antibiotikumot szedni. Szedte valaki ezt a gyógyszert terhesen?2008. okt. 1. 11:14
1/3 anonim válasza:
Én szedtem,szintén gyulladás miatt.Az orvos tudja mit írhat fel,nyugodj meg és szedd.Többet ártasz azzal,ha nem szeded!
2/3 anonim válasza:
A gyógyszereket mindig úgy írják fel, hogy mérlegelik, hogy a gyógyszer veszélyesebb-e vagy aprobléma amire kaptad..ha a dokid írta fel, akkor szedd be, mert biztosan olyan fokban gennyes a vizelet, hogy sokkal károsabb, mint egy kis antibiotikum
Az aktil asszem csak 10 napig szedhető, elég erős, hatásos szer..Terhesség előtt kaptam, ezért az elsőválaszoló tapasztaltabb lehet, de szerintem ne aggódj, ha a dokid írta fel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már el is kezdtem szedni.
2008. okt. 1. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!