Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teát ténlyeg nem ajánlatos...

Teát ténlyeg nem ajánlatos inni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem pozitívat, még csak 16 naposak vagyunk, várok 2 hetet még az orvossal. Körülbelül tudom mit nem szabad enni-inni, de ezzel a teával nem vagyok tisztában.
2008. okt. 1. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan ihatsz teát, csak a fekete teákat és a méregtelenítőket kerüld. napi 1 liter nyugodtan lecsúszhat. 24 hetes kismama
2008. okt. 1. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem buta kérdés, még sok minden fel fog merülni benned, hogy szabad-e vagy sem! :)

Nyugodtan ihatsz teát! Nekem pl. alacsony a vérnyomásom, úgyhogy a védőnő azt mondta, igyak fekete teát. De ha neked rendben van és nem akarsz koffeines dolgokat fogyasztani, akkor igyál gyümölcs vagy zöld teát!

Gratulálok és boldog babavárást!

23 hetes kismama

2008. okt. 1. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag nem ajánlatos fekete és zöld teát inni, mivel olyan élénkítőt tartalmaz, ami nem jó. Én mértékkel mindig ittam (amikor éppen bírtam). Szerintem a szervezeted jelezni fogja, hogy mit ehetsz-ihatsz, és mit nem. (Én pl. nem bírtam meginni, még az illatát sem bírtam...) Ha mindent be akarsz tartani amit nem szabad és amit kell- hát meg fogsz bolondulni... :-(
2008. okt. 1. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Különbféle gyógyteákat nem ajánlatos inni.

De a hagyományos gyümölcsös Lipton vagy Pickwick teákat nyugodtan ihatod. Mióta beállt a hideg, én is csak ilyeneket iszom.

23 hetes kismama

2008. okt. 1. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt tanácsolták, hogy teát csak módjával igyak, mert vízhajtó hatású. Aztán amikor kezdtem vizesedni, már nem tiltották annyira. :) Szerintem ahány ház, annyi szokás, de a legjobb, ha a védőnővel konzultálsz ezügyben.
2008. okt. 1. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Fekete teát nem szabad, csak zöldet. A gyógyfüvekkel meg vigyázni kell, mert többségük vizhajtó. Kis mennyiségben lehet csipkebogyó, kamilla, hársfa teákat inni. De ha elmész egy gyógynövényboltba ott biztos jobb segítséget fogsz kapni!
2008. okt. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!