Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamak, ti szedtek...

Kedves kismamak, ti szedtek calcium tablettat? Ha igen Orvos irta fel?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én külföldön élek, itt a 18. héttől szedni kell a kalciumot (600mg/nap). Elvileg a 30. héttől elhagyható, de ha én nem veszem be, akkor éjjelente begörcsöl a vádlim, úgyhogy az orvossal megbeszélten szedni fogom a terhesség végéig. 37+5 hkm
2016. aug. 22. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem,melyik orszagban elsz?en gorogben elek,es nagyon meglepett a dokim mikor megkerdeztem szedhetek e calciumot,mert sokat verzik az inyem fogmosaskor,es azt mondta,nem ajanljak,semikepp terheseknek.Helyette tejtermekeket.De nem indokolta meg,ezert is erdeklodom.
2016. aug. 22. 22:14
 3/6 A kérdező kommentje:
20hetes vagyok
2016. aug. 22. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Mexikóban élek, itt az amerikai protokollt követik, úgyhogy aszerint megy a terhesgondozás is.
2016. aug. 23. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is külföldön élek, Ázsiában és a 18. héttől én is szedem. Leginkább toxemia megelőzésére adják az általános terhes vitamin mellé.
2016. aug. 23. 02:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pezsgotablettat. Amin nincs rajta, hogy nem lehet, azt lehet ilyenkor inni/szedni
2016. aug. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!