Van olyan, aki a masodik babajat kesobb erezte, mint az elsot?
Figyelt kérdés
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy minel tobbedik terhesseg, annal korabbak erezhetoek a magzatmozgasok.
Ez a masodik terhessegem, szerdan leszek 17 hetes, es egyelore semmit sem erzek. Az elso babat ilyenkorra mar reg ereztem. Ez normalis? Van esetleg, akivel hasonloan volt?
2016. aug. 22. 13:39
1/4 anonim válasza:
Én a negyedik babámat várom, és a harmadikat éreztem legkorábban.
De az elsőt meg előbb, mint a másodikat.
Ezen ne aggasztd magad, függ a méhlepény helyzetétől, és a baba aktivitásától is.
Vannak nyugisabb és erőteljesebb babábk, ez sokszor már a kezdet kezdetén megnyilvánul.
2/4 anonim válasza:
Első hátul tapadt,második elöl.
A másodikat előbb éreztem meg elsőnek,de rendszeresen és aktivan később kb 2héttel.
3/4 anonim válasza:
Jelen!
20.hétig semmi.
21.héten kezdtem érezni.
23hkm
4/4 anonim válasza:
Első babám 16 hetesen éreztem. Ő végig nagyon sokat mozgott magzatként és erősen, a lepény hátul tapadt. Most 19 hetes vagyok a másodikkal, most is hátul tapad a lepény de csak hétvégén éreztem először magzatmozgást. :) lehet nyugisabb lesz mint a bátyja? :) de biztos sok más dolog is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!