Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tényleg nem szabad...

Terhesen tényleg nem szabad sült hurkát, kolbászt enni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy összejövetelen, szedtem magamnak egy kis darab sült hurkát meg kolbászt is. Meg is ettem, erre sógornőm rám szól, pontosabban rám üvölt kb, hogy TE MIT ETTÉL? Nem is értettem mi van, hirtelen mi baja lett, aztán mondta, hogy ettől meg is halhat a baba mert olyan anyag van benne, ami neki mérgező. Ez igaz? Nagyon megijesztett.
2016. aug. 22. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8-9 te biztos fénnyel táplálkozol, mert semmit nem eszel, amit egyszer is valaki nem ajánlott kismamának.

"Hazi tej, turo, ilyen sza**okat felejts el."

Mi van??? A házi szar??? A bolti meg a tuti????????

2016. aug. 24. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

-.- a bolti pasztorizalt tejbol keszult a hazi meg nem.

Szotarazd ki a szot. Azt jelenti h nyers tejbol van ami tele van bakteriumokkal. Okoska 😉

2016. aug. 24. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyebkent hamar itt tartunk, akkor lehet tobbet tudok ezekrol, mint te mert a munkamhoz tartozik.. Laborba dolgozok, tejtermekeket ellenorzunk Belgiumba es Hollandiaba. Gondolom a magyar tehen se kulonb, mint ezek itt.
2016. aug. 24. 12:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük az okoskodást 69%os válaszoló.
2016. aug. 26. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!