A többszörös antibiotikus kezelés árt a babának?
Nyugi! Én is a 19. héten kezdtem el a kúrát bacis pisi miatt, ekkor kaptam Supraxot, aztán nem használt, még mindig volt baci, így kaptam napi 2gramm Augmentin duo-t.
Szorgalmasan szedtem mellé a Normaflor-t, így a beleim rendben maradtak!! Annyi, hogy utána persze kijött a hüvelygomba, úgyhogy folytattam a kúrát 12 db Canesten kúppal...
13 hétig rendben volt minden ezután, és most újabb felfázás miatt, - tegnap siekrült csípőset, és narancssárgát pisilnem, - újabb kúrán vagyok, Semicillin-nel, 10 napig.
A doki azt mondta, a penicillin tartalmúakat fel lehet írni, nem árt a babának, úgyhogy szedjem be, mert ha kinyílik a méhszáj (1 hete még zárt volt teljesen), és a baci felmegy a méh felé, akkor ott képes burkot is repeszteni, és szülést indítani! Ami most még nem lenne jó... Úgyhogy te is szedd be szorgalmasan, mert a baci sokkal-sokkal veszélyesebb!! És mellé valami probiotikum (pl. Normaflor)
Jah, a babám teljesen egészséges, és ugyanolyan aktív volt a gyógyszerszedések alatt is, mint közöttük. :))
34 hetes kismama
Igen, vetélést is csak akkor okoz, ha nem pusztítják ki időben!!! Úgyhogy ne parázz, szedd a gyógyszert! :))
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!