Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek aktív a babája? Van...

Kinek aktív a babája? Van olyan nap, hogy megsem áll

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon aktív a kisfiam, második baba és még csak a 22. héten vagyok, de már néha olyanokat rúg, hogy csak nézek... :)

Neked?

2010. ápr. 20. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Most a 39. héten már belassult, de kb a 29.-től a 35. hétig folymatosna tekergett, rúgott, bökdösött. Kikérte magának, ha megnyomta a pocimat az ágy vagy a karom, vagy egy öv, vagy bármi, nem hagyott aludni sem. Nem is értettem, mikor pihen.:) Azt mondták, ez van. Most a 38 hetes uh-on azzal magyarázták, hogy sok a magzatvíz, és a babának van egy csomó helye és ezt nagyon élvezi. :)
2010. ápr. 20. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. terhességem, és a 35. hétben járok.

Én is úgy érzem, hogy szinte meg sem áll, rugdos, bökdös, tologatja magát, van olyan, hogy egyszerre mindkét oldalon érzem a mocorgását. Azon gondolkodom én is, hogy azt mondják, most sokat alszik,. hát az én fiam nem....szinte csak éjjel, de akkor is van, hogy felébred, és 1 órát legalább bulizik odabent.

Néha ő is reklamál a kismama nadrág gumijától kezdve a hasam alatti párnáig néha minden nyomja szerintem. Ha ülök, ha fekszem, ha főzők, néha végig mocorog.

Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen....:)

Lehet, hogy nekem is sok a magzatvízem? Elég nagy a pocim...

De imádom amikor ezt csinálja, főleg, amikor este én már aludnék, ő meg még legalább 1 órán át forgolódik...:)))

2010. ápr. 20. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyonaktív. Talán a 31-32. hét körül lassult le egy kicsit, de azóta újra pörög, éjszaka is.

Viszont alvás közben is mozognak ám, tehát ez nem azt jelenti, hogy sosem alszik. :))

34 hetes kismama

2010. ápr. 20. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem pár napja nagyon lusta.
2010. ápr. 20. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem a 3. babám,szinte egész nap mocorog.De van olyan nap is mikor kicsit lustább.De este,mikór már legszivesebben aludnék akkor indul be sokszor igazán:)Igaz reggelente 6-kor ébreszt a mocorgásával:)

Jó baba várást nektek:)26h kismama

2010. ápr. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!