Kinek aktív a babája? Van olyan nap, hogy megsem áll
Nekem nagyon aktív a kisfiam, második baba és még csak a 22. héten vagyok, de már néha olyanokat rúg, hogy csak nézek... :)
Neked?
Nekem is a 2. terhességem, és a 35. hétben járok.
Én is úgy érzem, hogy szinte meg sem áll, rugdos, bökdös, tologatja magát, van olyan, hogy egyszerre mindkét oldalon érzem a mocorgását. Azon gondolkodom én is, hogy azt mondják, most sokat alszik,. hát az én fiam nem....szinte csak éjjel, de akkor is van, hogy felébred, és 1 órát legalább bulizik odabent.
Néha ő is reklamál a kismama nadrág gumijától kezdve a hasam alatti párnáig néha minden nyomja szerintem. Ha ülök, ha fekszem, ha főzők, néha végig mocorog.
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen....:)
Lehet, hogy nekem is sok a magzatvízem? Elég nagy a pocim...
De imádom amikor ezt csinálja, főleg, amikor este én már aludnék, ő meg még legalább 1 órán át forgolódik...:)))
Nekem is nagyonaktív. Talán a 31-32. hét körül lassult le egy kicsit, de azóta újra pörög, éjszaka is.
Viszont alvás közben is mozognak ám, tehát ez nem azt jelenti, hogy sosem alszik. :))
34 hetes kismama
Szia nekem a 3. babám,szinte egész nap mocorog.De van olyan nap is mikor kicsit lustább.De este,mikór már legszivesebben aludnék akkor indul be sokszor igazán:)Igaz reggelente 6-kor ébreszt a mocorgásával:)
Jó baba várást nektek:)26h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!