Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más babája is ennyire aktív ma?

Más babája is ennyire aktív ma?

Figyelt kérdés

19 hetes vagyok és nagyon sokat mozog tegnap óta, lehet mondani, hogy fojamatosan. Egyrészröl örülök, mert tudom,hogy jol van. De ez nem tulzás egy kicsit?

Tegnap voltam genetikán és egy akkorát rugott az ultrahang fekbe, az orvos is csak nevetett ezen. Kb azóta ilyen izgága. Biztosan nem az Uh-tol van.

2011. okt. 22. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én bébim is ilyen aktív, sokszor úgy érzem, hogy a hasamon át fog kijönni :D Biztosan ez a változékony időjárás az oka :)

25+2 hkm :)

2011. okt. 22. 09:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor jó, nem csak ez enyém ilyen. Ez a sokfajta idő biztosan nekik se jó, ezek szerint.

2011. okt. 22. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegnap óta az enyém se bír magával,pedig én már 38 hetes vagyok,mégis annyit mozog és olyan erősen,hogy még aludni se lehet tőle.
2011. okt. 22. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:

megnyugodtam hogy nemcsak az enyém ilyen ma. Reggel már ő ébresztett, és azóta max 20 percig van nyugton. Most is forgolódik a drága

27 hkm

2011. okt. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!