Más is van aki néha elbizonytalanodik?
Nyugi,ha már27 hetet kibírtál, a többi is menni fog. Nézd a jó oldalát. Figyelnek rád,kórházban vagy. Én egy csomószor bepánikoltam,mikor jött vmi fura fájdalom már nem volt pénzem magándokira,ügyeletre meg nem akartam semmiségekkel rohangálni.
Mondtam is a páromnak mikor már sík ideg voltam,h bárcsak befekhetnék a kórházba ahol vigyáznak a babára és rám...
A szüléstől ne félj,nem lesz gond.
A baba holmikat párod vagy családod is be tudja szerezni,de akár te is webshopból vagy vaterarol.
Ha nincs meg minden,az se tragédia. A legfontosabbakat szerezd be,aztan majd ha jobban leszel,mehet a tobbi. Nagyanyáinknak sem volt egy komplett brendon babaszobajuk szules elott..meg utana se.
Ne félj! Ezek a gondolatok csak azért jöttek elő, mert nem gondtalan a terhesség, de menni fog.. hogyne menne :)
Én is veszélyeztetett voltam, nálam is kinyílt a méhszáj a 30. hét környékén, és képzeld! Mégis indított szülésem volt burokrepesztéssel :)
Ne aggódj, ne félj! próbálj pozitív maradni és tudd, hogy minden rendben lesz!
Rendszeresen...
Még most is hányok és kezd fájni mindenem.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!