Vannak itt még fázós/felfázós kismamák?
Én kétszer voltam felfázva terhesség alatt (szerintem háromszor, de a doki nem tartotta arra indokoltnak felírni az antibiotikumot). Én nem vagyok fázós, de felfázásom volt gyakran. Azóta, fél éve, lekopogom, nem volt.
Egyrészt egy vese/hasi ultrahang kellene urológusnál. Ha budapesti vagy, a lipótvárosi sztk-ban alig kell várni és baromi kedvesek, nem kell időpont. Másrészt vendégségbe is vihetsz kispárnát. Harmadrészt a magzatnak nem ártasz vele, azzal ártasz, ha nem kezelik, de ha kezelik, akkor minden oké.
Én is ilyen vagyok,és bizony én vittem magammal a kis bundás téli papucsomat ha vendégségbe mentünk,és kértem kis párnát is.Rengeteg ember annyi problémával küszködik,nekem ez a gyenge pontom,miért szégyellnék kérni?Nincs ebbe semmi.
Amúgy szülés szopi után ajánlom a naturland vesevédő teakeverékét,ha még nem ismered feltéve
Nem tudom hogy terhesen lehet e, ha igen, akkor a tőzegáfonya kapszulát nagyon tudom javasolni.
Egy vesém van, felfázós voltam, aztán csináltam egy ilyen kúrát és azóta nem jött vissza.
Minden jót kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!