Elfelejtettem venni MagneB6-ot, reggel 8-ig lessz bajom?
Szia
Semmi gond nem lesz, belefér....csak ne idegeskedj.
Amúgy én fele annyit szedek,mint amennyit a doki javasolt...de így is sokat segített. Szerintem azon is múlik hogy mennyire beszéled magadba h segít.
Boldog babavárást
22 hetes kismama
Szia! Biztos, hogy nem lesz baj, ne aggódj. Mi nyáron Prágába utaztunk, és elfelejtettem magammal vinni. Én is csak másnap dél körül találtam ott egy gyógyszertárat, és semmi bajom nem lett. (ma 6 hetes a kisfiam!)
Egyébként a következő élelmiszerekben van magnézium: banán, alma, szőlő, ananász, teljes kiörlésű zabpehely.
Semmi bajod nem lehet ettől. Ne aggódj ennyire, próbálj meg kicsit lazábban állni a terhességhez!
23 heteskismama
Szia!
De azt ugye tudod hogy a 35. het korul ajanlatos mar leallni a szedesevel? Nekem is sokat kemenyedett mar ebben a korban a pocakom (en sosem szedtem kulon magneziumot csak terhesvitamint), vedonom szerint ezek mar teljesen normalis osszehuzodasok, keszul a mehed a szulesre. Szerintem ne stresszelj, mert attol is tobbet kemenyedhet, tapasztalat.
Szoval inkabb fekudj, pihenj sokat, az velemenyem szerint tobbet er.
Sok sikert!
37 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!