Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mivel bírjátok rá a...

Kismamák, mivel bírjátok rá a babát a mozgásra?

Figyelt kérdés
17. hetes kismama vagyok és az utóbbi egy-másfél hétben minden nap éreztem mozogni a babát, többször is. Hozzászoktam, hogy bejelentkezik és megnyugodhatok, hogy minden rendben. Most már több mint egy napja nem éreztem mozogni, van esetleg valamilyen trükk, amivel mozgásra tudjátok bírni?
2016. aug. 17. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Biztos sok minden van amitől beindul.

De amit tutira tudok az az alma. Nekem arra indult be.

19+3 hkm

2016. aug. 17. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Én énekelni szoktam neki, és érdekes, hogy nem is akkor mozog, amikor énekelek, hanem amikor abbahagyom...olyankor követeli a folytatást, mert mikor rákezdek egy újabb dalra, megint abbahagyja :) meg mikor az apja beszél hozzá, akkor teljesen be van pörögve :D
2016. aug. 18. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Még olyan is volt hogy szólt a zene és a hangfalat rá tettem a pocimra és akkor el kezdett ő is pörögni. Vagy ha olyan helyzetbe vagyok hogy guggolok vagy valami rajta van a hasamon, (pl. laptop)akkor is el kezd mozogni.

2016. aug. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!